Hervormd Woudenberg

Gaan voor Goud 1
We zijn dankbaar dat er genoeg aanmeldingen zijn om het relatieweekend in oktober door te laten gaan.
Er is nog ruimte voor één stel om mee te gaan. Dit weekend is bedoeld voor stellen die op een ontspannen manier in hun relatie willen investeren.
Er is een mooi programma met workshops, tijd voor elkaar, ontspanning samen en als groep en heerlijk eten. Er zijn géén groepsgesprekken, samen praten jullie door over de thema’s. In eerste instantie was dit weekend voor pasgetrouwde stellen maar we hebben de grens verlegd naar maximaal 10 jaar getrouwd.
De kosten voor dit weekend zijn €375 per stel. Dit is inclusief 2 overnachtingen, alle maaltijden, koffie/thee en tussendoortjes en een werkboek.
Het weekend wordt gehouden van D.V. 14 oktober 18:00 uur tot 16 oktober tot ongeveer 14:00 uur. Daarnaast is er een startavond op 28 september en een afsluitingsavond op 9 november.
Meldt jullie snel aan via goudvoorrelaties@gmail.com want vol=vol!
Mocht het dit jaar niet uitkomen om mee te gaan, maar hebben jullie wel interesse, laat het ons dan ook weten. Dan zetten we jullie alvast op de lijst voor volgend jaar.

 

Gaan voor Goud 2: Gezocht hobbykoks!
Tijdens het relatieweekend van Gaan voor Goud wordt er op zaterdagavond 15 oktober een romantisch diner voor de deelnemers georganiseerd.
Wij zijn voor dit diner op zoek naar een aantal gemeenteleden die het leuk vinden om voor anderen te koken en hen blij te maken met een heerlijke maaltijd. Je hoeft geen chef-kok te zijn. Liefde en passie voor lekker eten en koken is voldoende. Wij verwachten jullie dan in de loop van de middag op een mooie locatie in Rhenen om de voorbereidingen voor dit diner te treffen. Wat er op het menu staat, dat laten we graag aan jullie over, al willen we daar natuurlijk wel in mee denken. Je kunt je alleen of samen met iemand anders hiervoor aanmelden. We hopen op 3 tot 4 aanmeldingen zodat de taken goed verdeeld kunnen worden. Wil jij op deze bijzondere manier bijdragen aan de opbouw van relaties in onze gemeente?
Dan horen wij dat heel graag via: 
goudvoorrelaties@gmail.com of via 06-15531748

Hartelijke groet,
John en Corine, Gerbert en Nelske, Gerald en Henriëtte

517