Hervormd Woudenberg

‘Gaan voor Goud’ relatieweekend 2023

Nog steeds vol enthousiasme over het afgelopen relatieweekend in 2022, hopen wij dit jaar opnieuw een relatieweekend te organiseren.
De voorlopige datum staat op 27-29 oktober 2023. 

Wij kijken terug op een weekend vol zegeningen. We mochten zien hoe stellen samen tijd doorbrachten en dichter naar elkaar toe groeiden. Ze hebben ons ook teruggegeven hoe belangrijk het weekend voor hen is geweest. Dat maakt dat we nog meer het belang inzien van het aanbieden van een relatieweekend binnen onze gemeente. Een van de stellen zegt over het weekend:
 "Het relatieweekend was een prachtig tussenstation waar we stilgezet werden bij de trein van ons huwelijk die in het dagelijks leven zo hard kan rijden dat je alle aandacht nodig hebt om op de rails te blijven. Nu konden we weer even goed kijken hoe mooi die trein eigenlijk is”

Het relatieweekend is inderdaad bedoeld om even stil te staan bij jullie huwelijk. Hoe mooi het eigenlijk is en om de positieve dingen te benadrukken en te versterken. Zeker dus niet voor mensen met relatieproblemen, zoals wel eens gedacht wordt. Een ander stel blikt terug met de woorden:
 “Het weekend was ontzettend waardevol. Even uit de dagelijkse drukte, tijd voor elkaar in een ontspannen omgeving. Allemaal vanuit de kern: je bent geliefd. Kortom een weekend met een gouden randje!”

Dat is wat we willen bieden, een weekend waarin jullie de gelegenheid hebben om even uit de drukte te stappen en samen genieten.
De naam ‘Gaan voor Goud’ is ontstaan omdat wij hopen dat mensen niet tevreden zijn met een ‘gewoon’ huwelijk maar een huwelijk waarin jullie willen gaan voor goud, het beste in elkaar naar boven halen. Werken aan een stevig huwelijk als fundament voor alles wat er op jullie levenspad komt. 

Tijdens het weekend is er een mooi programma met workshops, tijd voor elkaar, ontspanning samen en heerlijk eten. Er zijn géén groepsgesprekken, samen praten jullie door over de thema’s. De kosten voor dit weekend zijn €375 per stel. Dit is inclusief 2 overnachtingen, alle maaltijden, koffie/thee en tussendoortjes en een werkboek. 

Het weekend in 2023 richt zich op stellen die maximaal 20 jaar getrouwd zijn. 
Meldt jullie snel aan via goudvoorrelaties@gmail.com want vol=vol!
Mocht het dit jaar niet uitkomen om mee te gaan, maar hebben jullie wel interesse, laat het ons dan ook weten. Dan zetten we jullie alvast op de lijst voor volgend jaar.

Hartelijke groet,
John en Corine, Gerbert en Nelske, Gerald en Henriëtte

517