Hervormd Woudenberg

Nieuw ingekomenen

Familie Kater 
Wij, Adriana (32) en Floris (31) Kater, zijn samen met onze dochters Benthe (5) en Veerle (3) half augustus verhuisd van Mijdrecht naar Woudenberg. Tot medio oktober wonen we op 't Boerenerf, daarna in de wijk Hoevelaar op Kievit 1.
We hopen op een mooie tijd in de gemeente en wees van harte welkom voor een bak koffie.'

Martin en Caroline Holleman
Wij zijn Martin (32) en Caroline (22) Holleman. In februari 2022 zijn wij getrouwd en de eerste maanden van ons huwelijk hebben we in Amersfoort gewoond. Na een flinke verbouwing wonen we alweer een tijdje samen aan de Stationsweg West 181. In oktober komt er, als alles goed gaat, een derde bewoner bij: we verwachten dan ons eerste kindje. Martin is in het dagelijks leven business development manager bij Nationale Nederlanden en Caroline werkt als communicatiemedewerker doelgroepen bij Woord en Daad. We kijken ernaar uit om u en jullie verder te leren kennen en hopen op een gezegende tijd in de gemeente.  

Wieger en Rachel van Ooijen
Wij zijn Wieger en Rachel van Ooijen. 21 april zijn wij getrouwd en sindsdien wonend in Woudenberg op de Laan 1940-1945. Beide komen we uit de omgeving, maar zijn nieuw in Woudenberg. Rachel is 26 jaar en werkt op een basisschool in Bennekom. Wieger, 28 jaar, werkt als business consultant in Leusden. We hopen op een goede tijd in de gemeente. Spreek ons gerust aan, om nader met ons kennis te maken. 

460