Kinderoppas

Het is fijn dat onze gemeente ruimte biedt voor de opvang van (kleine) kinderen tijdens de kerkdiensten.
Het aantal kinderen wat hiervan gebruik maakt groeit en vraagt ook om de nodige aandacht.
Allereerst willen we alle ouders vragen om de drinkbeker en de tassen te voorzien van een naamsticker. Wilt u hieraan denken?
Verder is het goed om te weten dat de oppas bestemd is voor kinderen van 0-4 jaar. We willen u vragen hier rekening mee te houden. Mocht uw kind ouder zijn dan 4 jaar en het kan nog niet mee naar de kerk? We horen het graag!
Verder zijn er een aantal jongeren gestopt met het oppassen.
Dus jongeren opgelet: Ben je 12 jaar of ouder? Vind je het leuk om bezig te zijn met kinderen? Dan ben jij degene die wij zoeken. Je bent meer dan welkom! Wil je meer weten?

Mailen kan naar: oppaskerkdiensten@gmail.com

Contactpersonen: