Hervormd Woudenberg

Commissie Kom & Zie

De Kom & Zie commissie (vanuit de Hervormde Gemeente van Woudenberg) is al vanaf de bouw en start van het dagcentrum (januari 2011) betrokken bij dit mooie project. De commissie richt zich op fondswerving en blijvende betrokkenheid van de Nederlandse achterban op het dagcentrum. Ze is daarom voortdurend op zoek naar nieuwe donateurs, ontwikkelt gerichte acties voor fondswerving  en organiseert regelmatig reizen voor jong & oud naar Moldavië. Een ondernemersnetwerk participeert in en  ondersteunt het werk van Kom & Zie.
De commissie bestaat uit:
Aalt van Veluw(Voorzitter)
René Veenendaal(Secretaris)
Gerben Uijl(Penningmeester)
Marissa Bakker
Rosalinde Donker
Jaap de Jong
Wilco Koeman
Thea de Kok
Florus Oskam
Ben Provoost
Lies Scheer
Willem van Wikselaar


De hoofdactiviteiten zijn:
Communicatie (o.a. website, nieuwsbrieven, reizen)
Fondswerving (o.a. donateurs/sponsors, acties)
Ondernemersnetwerk:
Het is een kleinschalig netwerk met ondernemers uit de regio. Het doel is om elkaar een paar keer per jaar te ontmoeten. We zorgen voor een goed én aantrekkelijk programma waar de ondernemers graag naar toe komen!  Zo snijdt het mes aan twee kanten; met elkaar steunen we de fantastische stichting Kom & Zie en de ondernemers kunnen elkaar ontmoeten in een ontspannen setting.
We willen door groeien naar zo’n 25 -30 leden, gezien de start gaat dat zeker lukken! Ben jij ondernemer en ook enthousiast geworden, bel of mail me, dan krijg ik je meer informatie en nodig ik je uit voor onze volgende activiteit.
Willem van Wikselaar, tel. 06-53945256
info@kom-en-zie.nl


Voor meer info zie:
www.komenziemoldavie.nl

515