Hervormd Woudenberg

Heygraeffclub

Op Reinaerde, locatie Woudenberg, draait al sinds 1986, of misschien nog wel langer, een Bijbelclub vanuit onze kerk. Deze club, momenteel 2 groepen, wordt bezocht door ongeveer 40 bewoners van de Heygraeff van jong tot oud.
De club wordt elke woensdagavond gegeven tussen 19.00 en 20.00 uur in het activiteitengebouw op het terrein. De avond bestaat uit zingen met instrumentjes, het vertellen van een Bijbelverhaal, bidden en kleuren. Tussendoor wordt er koffie gedronken. Ophalen en thuisbrengen van de clubleden wordt door de clubleiding gedaan.

Hulp gezocht!
Kunt u een rolstoel duwen? Bent u vaardig met een kleurpotlood? Dan kunnen wij uw hulp goed gebruiken!! Eén keer per week, op woensdag, hebben we bijbelclub voor de bewoners van Reinaerde, locatie de Heygraeff. De ene week is het in het hoofdgebouw en de andere week in de hal van Boog 10. Het betreft dus 2 clubs, met ieder zo’n 30 leden. De meeste leden zitten in een rolstoel; dus vraagt dat veel tijd om hen op te halen van hun woning en naar de clubzaal te brengen.
We beginnen om 18.30 en rond 20.30 uur hebben we de bewoners weer thuis gebracht.
Het is hartverwarmend te zien  hoe blij de bewoners  zijn als je hen op komt halen.

Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met Conny Geijtenbeek.

Voor meer info, kun je mailen naar: 
Conny Geijtenbeek: connygeijtenbeek@kpnmail.nl of 0646497925

298