Jubilate Deo(Grootkoor)

Najaarsconcert in de St. Joriskerk  (Hof 1) van Amersfoort. Het bekende Christelijk Kamper Mannenkoor D.E.V. o.l.v. Gerwin van der Plaats, zal als gastkoor meezingen tijdens deze bijzondere avond.

Overige medewerkenden zijn Harm Hoeve (orgel), Johan Bredewout (vleugel) en Jaap Klootwijk (percussie).

Rond het thema ‘Geloof, Hoop en Liefde’ zal een diversiteit aan koormuziek en solowerken worden uitgevoerd. De avond begint om 19:30 uur (kerk open vanaf 19:00 uur).

Kaarten à € 12,50 (kinderen tm 12 jaar gratis entree) zijn te reserveren via www.koorjubilatedeowoudenberg.nl of vanaf 15 augustus verkrijgbaar via koorleden en bij de volgende verkoopadressen:

Zin Book- & Giftstore, Arnhemseweg 1 in Amersfoort

Boekhandel Droogendijk, Voorstraat 23 in Woudenberg

Boekhandel Primera, Dorpsstraat 245 in Scherpenzeel

Meer informatie: www.koorjubilatedeowoudenberg.nl of bel 033-2861787

Het grootkoor van Jubilate Deo repeteert wekelijks op de maandagavond van 19:45 uur tot 21:45 uur (met uitzondering van de kerst- en zomervakanties).
We repeteren in het gebouw Eben-Haezer (Schoutstraat 8a, Woudenberg), tegenover de Dorpskerk van Woudenberg.

Vanaf 2005 is Marco den Toom onze dirigent.
Marco den Toom (1978) studeerde af aan het Utrechts Conservatorium en volgde diverse masterclasses. Al snel na zijn vakopleiding bouwde hij een carrière op als zelfstandig musicus. Zijn musiceren kenmerkt zich door een eigenzinnige maar vooral ook spontane aanpak. Naast zijn liefde voor het orgel – en zijn missie dit instrument te populariseren – heeft hij zich muzikaal weten te ontplooien tot een breed inzetbaar musicus.
Ook als componist heeft hij zijn sporen verdiend. Zo componeerde hij onder meer twee grote oratoria voor koor, solisten, orgel en orkest (‘Jezus op aarde’ (2007) en ‘Jozef’ (2015)