Jubilate Deo(Grootkoor)

Kerstoratorium ‘Een Nieuw Begin’

Grootkoor Jubilate Deo geeft onder leiding van dirigent Marco den Toom twee Kerstconcerten.
Op donderdag 20 december 2018 in de Dorpskerk van Woudenberg (Schoutstraat 8/a)
Op vrijdag 21 december 2018 in de Oude Kerk van Zeist (1e Dorpsstraat 1/a).
Tijdens deze concerten o.a. de uitvoering van het gehele Kerstoratorium ‘Een Nieuw Begin’ van Bredewout,
enkele klassieke werken en (muzikale) solo’s.
Ook zal er zoals gebruikelijk veel ruimte zijn voor samenzang.

De solopartijen worden gezongen door Lieneke van Eijkelenburg (concert Woudenberg) en Sterre van Boxtel (concert Zeist). Overige medewerkenden zijn Lennart Morée (piano Woudenberg), Mark Brandwijk (piano Zeist) en Bert kruis (orgel).
Beide concerten beginnen om 20:00 uur en kaarten à € 10,-- per stuk zijn verkrijgbaar bij:
Boekhandel Droogendijk Woudenberg(Voorstraat 23)
Primera Scherpenzeel (Dorpsstraat 245)
Boekhandel Groenveld Zeist (Steynlaan 17)

Nog gemakkelijker is het om direct te reserveren/betalen via www.koorjubilatedeowoudenberg.nl. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Kerken open vanaf 19:30 uur, en indien voorradig daar nog kaarten verkrijgbaar.

Het grootkoor van Jubilate Deo repeteert wekelijks op de maandagavond van 19:45 uur tot 21:45 uur (met uitzondering van de kerst- en zomervakanties).
We repeteren in het gebouw Eben-Haezer (Schoutstraat 8a, Woudenberg), tegenover de Dorpskerk van Woudenberg.

Meer informatie: www.koorjubilatedeowoudenberg.nl of bel 033-2861787

Vanaf 2005 is Marco den Toom onze dirigent.
Marco den Toom (1978) studeerde af aan het Utrechts Conservatorium en volgde diverse masterclasses. Al snel na zijn vakopleiding bouwde hij een carrière op als zelfstandig musicus. Zijn musiceren kenmerkt zich door een eigenzinnige maar vooral ook spontane aanpak. Naast zijn liefde voor het orgel – en zijn missie dit instrument te populariseren – heeft hij zich muzikaal weten te ontplooien tot een breed inzetbaar musicus.
Ook als componist heeft hij zijn sporen verdiend. Zo componeerde hij onder meer twee grote oratoria voor koor, solisten, orgel en orkest (‘Jezus op aarde’ (2007) en ‘Jozef’ (2015)