Jubilate Deo(Grootkoor)

Op maandag 8 oktober a.s. houdt grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg een open repetitieavond voor iedereen die van zingen op niveau houdt en tussen de 18 en 65 jaar is. Binnen het koor is vooral weer ruimte voor bassen. Het koor telt ca. 110 leden en heeft onder de enthousiaste leiding van dirigent Marco den Toom een breed repertoire opgebouwd. Er worden geestelijke liederen en klassieke muziekstukken uitgevoerd, maar ook Engelse koormuziek, negrospirituals en bewerkte gospels. Jubilate Deo geeft meerdere concerten per jaar welke altijd begeleid worden door beroepsmusici. Leden van het koor zijn afkomstig uit de gehele regio en zelfs daarbuiten. Door de continue aanwas van jongeleden, blijft de mooie mix bestaan van enthousiaste ervaren en beginnende zangers binnen het koor!  Kom een avondje ontdekken of zingen bij Jubilate Deo wat voor je is, welkom!

De open repetitieavond wordt gehouden in kerkelijk centrum Eben Haëzer, Schoutstraat 8 in Woudenberg van 19.45 tot 21.45 uur. Vooral aanmelden is niet nodig.

Het grootkoor van Jubilate Deo repeteert wekelijks op de maandagavond van 19:45 uur tot 21:45 uur (met uitzondering van de kerst- en zomervakanties).
We repeteren in het gebouw Eben-Haezer (Schoutstraat 8a, Woudenberg), tegenover de Dorpskerk van Woudenberg.

Meer informatie: www.koorjubilatedeowoudenberg.nl of bel 033-2861787

Vanaf 2005 is Marco den Toom onze dirigent.
Marco den Toom (1978) studeerde af aan het Utrechts Conservatorium en volgde diverse masterclasses. Al snel na zijn vakopleiding bouwde hij een carrière op als zelfstandig musicus. Zijn musiceren kenmerkt zich door een eigenzinnige maar vooral ook spontane aanpak. Naast zijn liefde voor het orgel – en zijn missie dit instrument te populariseren – heeft hij zich muzikaal weten te ontplooien tot een breed inzetbaar musicus.
Ook als componist heeft hij zijn sporen verdiend. Zo componeerde hij onder meer twee grote oratoria voor koor, solisten, orgel en orkest (‘Jezus op aarde’ (2007) en ‘Jozef’ (2015)