Onlangs is de familie Bastiani in onze gemeente komen wonen. We heten hen van harte welkom en wensen hen een goede tijd toe. Hieronder stellen ze zich aan u en jou voor.

Beste gemeenteleden,

Wij zijn de familie Bastiani en wonen sinds februari aan de Ter Maatenlaan 45. We zijn verhuisd vanuit Zeist waar we de afgelopen jaren gewoond hebben. We zijn opgegroeid Bunnik en Scherpenzeel.

Dennis is registeraccountant en werkt in het dagelijks leven bij a.s.r.
Anika is neurologieverpleegkundige en werkt bij Icare.
We hebben 2 zoons, David van 2 en Jefta van 7 maanden.
We hebben in de periode voor de verhuizing ook al regelmatig digitaal de diensten bij mogen wonen. We zijn blij en dankbaar dat we dit nu op zondag weer naar de kerk mogen gaan.

We hopen dat we als gezin hier een fijn nieuw kerkelijk thuis mogen vinden. We hopen in de komende maanden verder kennis te maken.

De familie Grobbe heten we welkom in ons midden.
Wij, Herman, Carla en onze twee kinderen Florian (8) en Mirthe (5), zijn eind 2020 in een huis aan de Jacobshoeve-erf te Woudenberg komen wonen. Hiervoor woonden we in Gorinchem en waren we lid van de CGK in Gorinchem. We zijn blij dat we hier en in deze schitterende omgeving ons nieuwe thuis hebben gevonden.
Herman is werkzaam als werkvoorbereider in de restauratie en Carla is werkzaam als pedagogisch behandelaar. Via de basisschool van onze kinderen hebben we reeds diverse gemeenteleden mogen ontmoeten en leren kennen. Om ook een kerkelijk thuis te vinden en nog meer gemeenteleden te leren kennen hebben we ons aangesloten bij uw gemeente. We hopen dat wij in de gemeente Gods zegen mogen ontvangen en ook kunnen doorgeven. We kijken uit u nog beter te leren kennen, zeker in de hoop dat er snel meer ruimte zal ontstaan.

We heten twee nieuwe gezichten van harte welkom in de gemeente! Hieronder stellen Renso en Marianne zichzelf aan u en jullie voor.

Beste gemeenteleden,
Wij zijn Renso (27) en Marianne (30) van Grootheest. Sinds juli 2020 wonen we in Woudenberg aan de Laan 1940-1945 nr. 32 en sinds eind 2021 zijn we ingeschreven in de Hervormde gemeente. Vanwege de omstandigheden iets later dan gepland. Hiervoor waren we lid in Barneveld, waar we in juli 2020 ook getrouwd zijn.
Renso komt oorspronkelijk uit Kootwijkerbroek en heeft een commerciële binnendienstfunctie bij Bosch Beton in Barneveld.
Marianne komt oorspronkelijk uit Ameide en werkt als Physician Assistant op de afdeling neonatologie van het Wilhelmina kinderziekenhuis in Utrecht.
In maart verwachten we ons eerste kindje, wat we ook graag in de gemeente zouden willen laten dopen. We hopen snel meer gemeenteleden te leren kennen wanneer de maatregelen dit weer toelaten door deel te nemen aan de activiteiten binnen de kerk. Schroom vooral niet om ons aan te spreken of ergens naar te vragen want dat waarderen we alleen maar!
Vriendelijke groet,
Renso & Marianne van Grootheest-Verburg.