Bert en Ria Mantel
Graag stelen we ons even voor. Wij zijn fam. (Bert en Ria) Mantel, inderdaad de broer van…. Per 1 januari ben ik met emeritaat (zo wordt het pensioen van een dominee genoemd) en zijn we komen wonen op Vondellaan 21. We zijn dankbaar dat we nu meer tijd hebben voor ons gezin, we hebben 4 kinderen en inmiddels 9 kleinkinderen. En we zijn ook dankbaar dat we ons mogen aansluiten bij het grote gezin van de gemeente.

Familie van Driel
Wij zijn Annemarie (34 jaar), Arjan (37 jaar) en Kian (2 jaar) van Driel. Sinds 15 november 2019 wonen wij met veel plezier aan de Essenlaan 11 in Woudenberg. Hiervoor woonden wij in Werkhoven en waren daar lid van de Hervormde Gemeente. Annemarie werkt als pedagogisch medewerker in Utrecht, bij kinderopvang Partou. Het zou leuk zijn als er een baan dichterbij huis zou zijn in de kinderopvang of weer voor de klas. Arjan is werkzaam als technisch tekenaar bij Kone, in Veenendaal. Kian gaat op donderdagen en vrijdagen naar de groep "Het Vogelnestje" bij kinderopvang Bijdehandjes.

Henk en Getrud Moesbergen
Ook het echtpaar Moesbergen – Zitzmann (Henk en Gertrud, De Steen 21, 3931VK) zijn nieuw in ons midden (of eigenlijk terug van weggeweest, vanuit de Chr. Geref.. Kerk in Amersfoort). Henk werkte jarenlang op het gemeentehuis. Ze hebben 2 dochters en zijn beiden actief geweest in veel besturen. Op dit moment is Henk qua gezondheid niet in staat om naar de kerkdiensten te komen, hij luistert thuis mee, we hopen van harte dat dat over een poosje anders zal zijn.