Hervormd Woudenberg

Hieronder stellen nieuwe leden zich aan ons voor:


Wij zijn Jelte en Sifra van Woudenbergh en wonen sinds half november in nieuwbouwwijk Hoevelaar. Tijdens de bouw van ons huis hebben we tijdelijk op een prachtig plekje in polder Arkemheen in Putten gewoond.
Maar we komen uit Nunspeet, waar we ook kerkelijk aan verbonden waren. Jelte werkt als netwerk en systeembeheerder in Nunspeet.
Sinds het thuiswerken voor Jelte de standaard werd, merkten we dat we graag wat dichter bij familie en vrienden wilden wonen. En dus gingen we op zoek naar een woning in Woudenberg. Sifra werkt als verpleegkundige in het ziekenhuis in Harderwijk, wat ook vanuit Woudenberg prima te doen is.
Zowel in Nunspeet als in Putten genoten we van de natuur om ons heen en wandelden we graag. We hopen de komende tijd de natuur in en rond Woudenberg te gaan ontdekken. We zien uit naar een gezegende tijd in Hervormd Woudenberg en hopen u/jou in de komende maanden te leren kennen.
Hartelijke groet, Jelte en Sifra van Woudenbergh

Wij zijn Gerwin Groeneveld en Marèll Pas. Gerwin woont op dit moment in Leusden en ik woon in Woudenberg. Op 25 mei 2023 hopen wij te trouwen en gaan we in Amersfoort wonen. Gerwin is op dit moment nog lid bij de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Leusden en na ons trouwen wordt hij hier ook lid. Zelf kom ik uit Rijssen en ben daar in de Geref. Gemeente opgevoed. Op dit moment volg ik belijdeniscatechisatie bij dominee Wessels en hoop ik hier belijdenis te gaan doen. Omdat we besloten hebben hier te gaan wonen zijn we ook op zoek gegaan naar een kerk die bij ons past en waar we ons thuis in voelen. In deze gemeente hebben we dit kunnen vinden en daar zijn we God dankbaar voor.
We hopen op een mooie tijd in de gemeente Woudenberg.
Met vriendelijke groeten, Gerwin Groeneveld en Marèll Pas

450