Hervormd Woudenberg

Anton en Jacobine Munneke
Wij zijn in mei jl. getrouwd door ds. Wessels en aansluitend lid geworden van wijk 2. Sinds enige weken wonen wij ook in Woudenberg en hopen ons ‘thuis’ te gaan voelen.

In ons dagelijks leven zijn wij ondernemers. Anton richt zich op de financiële sector en Jacobine op de marketing-communicatie sector. Beiden genieten we ervan om ondernemers en stichtingen te adviseren om hen sterker te maken! Daarnaast vinden wij het fijn om ons in te zetten voor anderen; dichtbij of ver weg. We hopen ook een plaats te krijgen in onze gemeente. We zien er naar uit om met velen kennis te maken en vooral gevoed te worden door het Woord van God. Tot ziens!Jari en Everika
Wij zijn Jari en Everika en sinds kort lid van deze gemeente. Hierbij willen wij ons voorstellen.
Everika: Ik ben Everika van de Peut 21 jaar. Overdag werk ik nu sinds twee jaar met veel plezier bij bartimeushage in Doorn. Op dit moment woon ik op De omloop 10 in Woudenberg. 
Jari: Ik ben Jari Zwaan ik ben 20 jaar oud en werk bij de Pyramide van Austerlitz als Algemeen medewerker, momenteel ben ik nog inwonende bij mijn ouders in Bunschoten-Spakenburg. 
Op 13 september 2019 hopen wij te gaan trouwen en samen te gaan wonen op  Dorpsstraat 26h in Woudenberg.

 

450