Hervormd Woudenberg

Familie Gardenier 
Wij stellen ons graag even voor.
Wij zijn Jan en Elvira Gardenier, we hebben 3 prachtige kinderen gekregen: Livia (7), Viènne (3) en Jonah (1) en wonen aan De Plantage 11 3931 DX.

Jan werkt bij BAM als projectorganisator en Elvira is werkzaam als kinderverpleegkundige bij KinderThuisZorg. In onze vrije tijd gaan we graag op pad. Zoals vakanties met de caravan, uitjes op de fiets, of een picknick aan het water met vrienden/familie.  Wij hopen jullie snel te ontmoeten en kijken uit naar een fijne en zegenrijke tijd! 
Sinds kort zijn wij, Kees van de Steeg en Jantine Vos, lid van de gemeente geworden.
Hierbij stellen wij ons aan jullie voor.
Deze zomer zijn we getrouwd en in Maarsbergen komen wonen.
We komen uit Elspeet (Kees) en Gouda (Jantine) en we hebben een mooie plek in het midden gevonden.
Doordeweeks maken we heel wat kilometers omdat we werken in onze voormalige woonplaats waar ook onze kinderen wonen (Nunspeet en Gouda).
Wij zijn Lydia en Lester, we komen uit Utrecht en Uddel. Sinds ruim een maand hebben wij de sleutel van ons plekje aan de Omloop 14.
Lydia werkt op een psychiatrische afdeling in het UMC Utrecht en Lester werkt als hypotheekadviseur.
Het leukste om mee te delen is dat we afgelopen 6 september zijn getrouwd, het was een prachtige dag!
Tot binnenkort in de gemeente.
Hartelijke groet, Lydia en Lester
We heten de fam. Staring, De Kolk 6, 3931 WN Woudenberg van harte welkom in ons dorp en onze gemeente! 
Samen met onze drie dochters zijn wij na 10 jaar Leusden in Woudenberg gaan wonen. Daar waren we lid van de vrijgemaakte kerk. Naast onze dochters hebben wij in 2020 ook ons zoontje Jefta gekregen. Hij was dermate ziek dat we heel snel afscheid moesten nemen van hem. Een verdriet dat we proberen te verweven in ons leven. Onze oudste dochter Alisa van 7 jaar gaat naar groep 4 van de Olijfboom en Julia van 5 naar groep 2. Onze jongste dochter Elina is 1. Hans werkt als beleidsadviseur bij Pensioenfonds ABP, loopt hard en speelt zaalvoetbal, Karin werkt als maatschappelijk werker bij Kwintes in de Gooi- en Vechtstreek en gaat graag weer bootcampen o.i.d.

450