Jari en Everika
Wij zijn Jari en Everika en sinds kort lid van deze gemeente. Hierbij willen wij ons voorstellen.
Everika: Ik ben Everika van de Peut 21 jaar. Overdag werk ik nu sinds twee jaar met veel plezier bij bartimeushage in Doorn. Op dit moment woon ik op De omloop 10 in Woudenberg.
Jari: Ik ben Jari Zwaan ik ben 20 jaar oud en werk bij de Pyramide van Austerlitz als Algemeen medewerker, momenteel ben ik nog inwonende bij mijn ouders in Bunschoten-Spakenburg.
Op 13 september 2019 hopen wij te gaan trouwen en samen te gaan wonen op  Dorpsstraat 26h in Woudenberg.

Matthijs Bergacker
Ik ben 24 jaar. Tot mijn 5e heb ik in Moerkapelle (vlak bij Gouda) gewoond waarna ik naar Woudenberg ben verhuisd. Begin vorig jaar ben ik met mijn ouders meeverhuisd naar de Rozensingel 27 waar ik vandaag de dag nog steeds woon. In het dagelijks leven werk ik 4 dagen in de week bij een projectontwikkelaar in Amsterdam. Daarnaast volg ik de opleiding Bouwkunde aan het NTI. De tijd die ik daarnaast in de weekenden nog over heb, spendeer ik met m’n vriendin die in Sliedrecht woont. Lijkt het je leuk om nader kennis te maken, schiet me dan gerust aan.

Herjan van de Pol:
(Van Steenbergenlaan 85). Herjan is 29 en woont Van Steenbergenlaan 85. Hij is werkzaam als service-adviseur bij Bochane in Ede. Met regelmaat is hij echter ook te vinden in Veenendaal, waar zijn vriendin woont. We wensen Herjan een goede tijd toe in onze gemeente.

Familie Raven:
Cor en Hennie Raven (Pr. Beatrixstraat 2, 3931 EB) zijn weer terug bij onze gemeente, ze komen vanuit de Christelijk Gereformeerde Kerk in Scherpenzeel.
Ze hebben elk 3 kinderen die niet meer thuis wonen.
Hun dochter Michelle woont in Reinaerde en hoort ook weer bij onze gemeente.
Ze hebben allebei veel meegemaakt.
Om gezondheidsredenen kunnen ze beiden niet naar de kerk komen.
Ze leven actief mee via de kerktelefoon.
Ook langs deze weg heten we hen van harte welkom in ons midden.