Hervormd Woudenberg

Hieronder stellen nieuwe leden zich aan ons voor:


Wij zijn Jelte en Sifra van Woudenbergh en wonen sinds half november in nieuwbouwwijk Hoevelaar. Tijdens de bouw van ons huis hebben we tijdelijk op een prachtig plekje in polder Arkemheen in Putten gewoond.
Maar we komen uit Nunspeet, waar we ook kerkelijk aan verbonden waren. Jelte werkt als netwerk en systeembeheerder in Nunspeet.
Sinds het thuiswerken voor Jelte de standaard werd, merkten we dat we graag wat dichter bij familie en vrienden wilden wonen. En dus gingen we op zoek naar een woning in Woudenberg. Sifra werkt als verpleegkundige in het ziekenhuis in Harderwijk, wat ook vanuit Woudenberg prima te doen is.
Zowel in Nunspeet als in Putten genoten we van de natuur om ons heen en wandelden we graag. We hopen de komende tijd de natuur in en rond Woudenberg te gaan ontdekken. We zien uit naar een gezegende tijd in Hervormd Woudenberg en hopen u/jou in de komende maanden te leren kennen.
Hartelijke groet, Jelte en Sifra van Woudenbergh

Wij zijn Gerwin Groeneveld en Marèll Pas. Gerwin woont op dit moment in Leusden en ik woon in Woudenberg. Op 25 mei 2023 hopen wij te trouwen en gaan we in Amersfoort wonen. Gerwin is op dit moment nog lid bij de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Leusden en na ons trouwen wordt hij hier ook lid. Zelf kom ik uit Rijssen en ben daar in de Geref. Gemeente opgevoed. Op dit moment volg ik belijdeniscatechisatie bij dominee Wessels en hoop ik hier belijdenis te gaan doen. Omdat we besloten hebben hier te gaan wonen zijn we ook op zoek gegaan naar een kerk die bij ons past en waar we ons thuis in voelen. In deze gemeente hebben we dit kunnen vinden en daar zijn we God dankbaar voor.
We hopen op een mooie tijd in de gemeente Woudenberg.
Met vriendelijke groeten, Gerwin Groeneveld en Marèll Pas

Wij zijn Daan en Lisanne de Bree. Sinds juli 2021 zijn wij getrouwd en in Scherpenzeel gaan wonen. Na een tijdje te hebben gekerkt in Veenendaal, de eerdere gemeente van Lisanne, zijn we in de gemeente Woudenberg beland. Lisanne is werkzaam als verloskundige in Woudenberg/ Scherpenzeel, wat onder andere de reden is dat we in Scherpenzeel zijn gaan wonen. Daan komt oorspronkelijk uit Leiden en werkt in Den Haag als accountmanager bij Huawei. We zijn elkaar tegengekomen tijdens een reis in New York.

Mijn naam is Marije de Jong en ik ben al een even geleden in Woudenberg komen wonen. Het bevalt mij hier goed, al is het contrast met mijn vorige woonplaats groot. Hiervoor heb ik 7 jaar in Jeruzalem, Israël, gewoond.
Een stuk stoffiger, lawaaieriger en vol Oosterse invloeden. Na mijn geneeskunde opleiding ben ik er gaan werken en heb me er verder kunnen specialiseren tot keel-neus-oorarts. In veel opzichten is het een uitdagende maar ook rijke tijd geweest. Na terugkeer in Nederland moest ik voor erkenning van mijn diploma een traject doorlopen in Utrecht en Apeldoorn en zodoende ben ik (strategisch) in Woudenberg terecht gekomen.
Gelukkig zijn de papieren goedgekeurd, deze maand begin ik aan een nieuwe baan bij de KNO in Harderwijk. Dat is vanuit hier prima te doen.
Naar Apeldoorn ga ik nog regelmatig op en neer, om mijn familie te bezoeken, ik ben er zelf ook grotendeels opgegroeid. Alhoewel mijn roots in het westen liggen als geboren Nieuw-Lekkerlandse. Uit deze paar regels mag u gerust concluderen dat ik tot nu toe nogal wat rondgezworven heb en ik heb nog lang niet alle plaatsen opgenoemd waar ik gewoond of gewerkt heb.
Maar in al die omzwervingen heb ik één stabiele factor gekend, dat is de zorgzame aanwezigheid van God. En daar ben ik zeer dankbaar voor, ook hier in Woudenberg. Ik hoop u binnenkort meer persoonlijk te leren kennen. 
Wij zijn Marco, Anneke, Thijs en Thomas Verkaik. Wij wonen inmiddels 4 jaar in Woudenberg en hebben besloten om ons aan te sluiten bij de Hervormde gemeente in Woudenberg.

Thijs (10 jaar) en Thomas (8 jaar) zitten inmiddels ruim 4 jaar op de Olijfboom en hebben het daar enorm naar hun zin. Marco werkt bij PontMeyer in Hilversum. Anneke werkt sinds het nieuwe schooljaar bij De Wiebelwagen in Leusden. Wij hopen op een mooie tijd in de gemeente van Woudenberg.

450