Hervormd Woudenberg

We heten twee nieuwe gezichten van harte welkom in de gemeente! Hieronder stellen Renso en Marianne zichzelf aan u en jullie voor.

Beste gemeenteleden,
Wij zijn Renso (27) en Marianne (30) van Grootheest. Sinds juli 2020 wonen we in Woudenberg aan de Laan 1940-1945 nr. 32 en sinds eind 2021 zijn we ingeschreven in de Hervormde gemeente. Vanwege de omstandigheden iets later dan gepland. Hiervoor waren we lid in Barneveld, waar we in juli 2020 ook getrouwd zijn.
Renso komt oorspronkelijk uit Kootwijkerbroek en heeft een commerciële binnendienstfunctie bij Bosch Beton in Barneveld.
Marianne komt oorspronkelijk uit Ameide en werkt als Physician Assistant op de afdeling neonatologie van het Wilhelmina kinderziekenhuis in Utrecht.
In maart verwachten we ons eerste kindje, wat we ook graag in de gemeente zouden willen laten dopen. We hopen snel meer gemeenteleden te leren kennen wanneer de maatregelen dit weer toelaten door deel te nemen aan de activiteiten binnen de kerk. Schroom vooral niet om ons aan te spreken of ergens naar te vragen want dat waarderen we alleen maar!
Vriendelijke groet,
Renso & Marianne van Grootheest-Verburg.

450