Wij zijn Ton (28) en Annelies (27) Kok. Afgelopen november zijn wij getrouwd en komen wonen in Woudenberg aan de Gerard Doulaan. Beide komen we niet uit deze regio maar het wonen in Woudenberg bevalt ons tot nu toe goed. Doordeweeks werkt Ton als interim financial, nu voornamelijk vanuit huis en Annelies in Utrecht als jeugdbeschermer. In het weekend genieten wij van de natuur met de mountainbike of een lange wandeling.  We zien er naar uit kennis met jullie te maken.

Wij zijn Arie en Laura van Prooijen. Wij zijn getrouwd op 20 augustus 2020. Laura komt uit Barneveld en Arie uit Woudenberg. Wij wonen nu op de Berkenlaan 10 in Woudenberg. Arie werkt nu een jaar bij de politie, daarvoor heeft hij 7 jaar bij defensie gewerkt. Laura werkt in de zorg. Zij werkt in Barneveld bij de Rozelaar.

Wij zijn  Ed, Jolanda Mantel en hebben drie dochters, Annelies en Marjolein (25) en Elleke (19). En ja, familie van de andere drie broers Mantel. Dochter Marjolein is van het najaar getouwd met Marijn en wonen in Ede. Wij wonen sinds begin juli op de Prinses Amalialaan in Woudenberg. Daarvoor hebben we in Doorn gewoond en hebben daar 33 jaar een schoenenwinkel gehad. De winkel en ons woonhuis heeft ruim een jaar te koop gestaan, in de corona tijd in december hebben we het verkocht. We zijn dan ook heel erg dankbaar dat het allemaal zo gelopen is. We hebben altijd gekerkt in de kerk in Langbroek, waar we actief lid waren met veel plezier. Ed hoopt van het voorjaar weer wat te gaan werken, Jolanda is inmiddels herintreder in de kraamzorg, na er 25 jaar uit geweest te zijn. Annelies doet de opleiding tot verloskunde in België en Elleke, onze jongste, doet onderwijsassistent op het Hoornbeek college. We hopen u zodra het weer mogelijk is te ontmoeten in de kerk.

Leuk om via deze weg even kennis te kunnen maken! We zijn inmiddels al een tijdje betrokken bij de gemeente (sinds juli vorig jaar), daarom is nu de tijd wel aangebroken voor een voorstelrondje van onze kant :) Wij zijn Ardjan en Anne-Lize van Bochove. We wonen inmiddels een half jaar met veel plezier in Woudenberg, aan de Rozensingel. Ardjan (27 jaar) werkt als ERP-consultant bij een automatiseringsbedrijf (vooral gericht op de voedingsmiddelenindustrie) en Anne-Lize (25 jaar) is relatiebeheerder bij de IZB, vereniging voor zending in Nederland. In mei dit jaar verwachten we ons eerste kindje, waar we erg naar uitkijken!
Door middel van de Bijbelkring voelen we ons gelukkig al aardig thuis in de gemeente. Maar natuurlijk maken we ook graag kennis met de rest van de gemeente.
Hopelijk kan dat snel weer!