Evangelisatiewerk wijk 2

Wijkgemeente 2 heeft een bewogen hart voor Woudenberg, getuige de titel van het beleidsplan van de wijkgemeente: ‘Onderling betrokken, naar buiten bewogen’. Vanuit deze missionaire grondhouding beraden wij ons telkens opnieuw op onze plek en positie als Christelijke gemeente in Woudenberg. Waar nodig of mogelijk, ontplooien we nieuwe, passende initiatieven of nemen we deel aan missionaire activiteiten. Dat kan ook betrekking hebben op intern gerichte activiteiten, zoals toerustingsavonden voor gemeenteleden.

Passiestonden
De Passiestonden vinden plaats in de Stille Week voor Pasen, van maandag tot en met Witte Donderdag. Aan de hand van een thema krijgt men de gelegenheid om in de kerk even stil te worden en het lijden van Christus op zich te laten inwerken, ondersteund door gebed en de meditatie, maar ook muziek, poëzie of een kunstwerk. De passiestonden duren ongeveer 30 minuten per keer.

Zomerfeest Next
Rond het einde van de zomervakantie organiseert Wijk 2 jaarlijks een evangelisatie-evenement waar we contacten leggen tussen Woudenbergers en onze Hervormde Gemeente en waar we met hen iets van Gods liefde mogen delen. Zomerfeest NEXT staat voor gezelligheid, ontmoeting, muziek, creativiteit, sportiviteit, geloof en plezier. Tijdens de verschillende programma-onderdelen merken we hoe groot de behoefte is naar een luisterend oor, een bemoediging of een moment van ontmoeting.
Meer informatie is te vinden op www.zomerfeestnext.nl
of bij evangelisatie-ouderling G.J. Wolfswinkel.

Welkomstteam
De vrijwilligers van het welkomstteam van Wijk 2 staan bij veel diensten klaar bij de ingangen van de kerk. Zij zijn gastvrouw of gastheer namens de wijkgemeente en heten alle bezoekers hartelijk welkom, in het bijzonder nieuwe gasten, die ze wegwijs maken en eventueel voorzien van een Weerklankbundel. Ook delen ze bijvoorbeeld liturgieën of flyers uit.
Coördinator van het welkomstteam is Annemieke van Essen: annemiekedenhartog@gmail.com, waar eventuele vrijwilligers zich tevens kunnen aanmelden.

Wijk2Bericht
Op de hoogte blijven van actuele berichten, zoals geboortes, huwelijken, nieuw ingekomenen, diensten, herinneringen gemeenteavonden enz?  Meld je aan voor de wijk2bericht verzendlijst. Hoe dat kan zie je hieronder. Deze nieuwe dienst is geen vervanging voor de kerkbode of onze website hervormdwoudenberg.nl maar helpt bij het op de hoogte blijven van wat er actueel is in de (wijk)gemeente.Zo ontvang je het Wijk2bericht!

1. Maak op je telefoon een nieuw contact:
    Naam: Wijk2bericht
    Nummer: 06-83599317
2. Stuur een appje naar Wijk2bericht met de tekst: “Wijkbericht aan”
3. Je ontvangt een bericht: “Je aanmelding is ontvangen” met aanvullende info.
Je ontvangt vanaf nu de Wijk2berichten. Je privacy is gewaarborgd, ontvangers kunnen elkaar niet zien of elkaar berichten sturen.