Hervormd Woudenberg

Actueel(nieuws)

Kom & Zie-huis nog steeds dicht om coronavirus
Een update vanuit Orhei:
Corona verspreid zich nog altijd snel in Moldavie. Omdat de kinderen van Kom & Zie kwetsbaar zijn, is het centrum nog gesloten. Er wordt wel geprobeerd om buiten activiteiten te ondernemen met kinderen om het infectiegevaar te verkleinen. Helaas wordt het nu herfst en moet er gezocht worden naar een andere oplossing. Hier wordt nog naar gekeken. Sommige kinderen worden thuis bezocht. Gelukkig en dankbaar zijn we dat er bij geen kind of medewerker corona is geconstateerd. We hebben dagelijks contact met ouders om goed af te stemmen of fysiek contact mogelijk is. 
Voor de medewerkers is het een zware tijd. De kleuterscholen zijn gesloten , en de basisscholen ook deels. Sommige werknemers moeten jonge kinderen alleen thuis laten omdat er toch gewerkt moet worden.
Voorbeeld van een buitenactiviteit:
Ondernemers gevraagd!
Het ondernemersnetwerk verbindt zich als partner aan het Kom & Zie dagcentrum; zo maken zij dit werk voor onze naaste in Moldavië mede mogelijk. Inmiddels zijn we met 25 ondernemers een gezellig netwerk, maar: we zijn nog op zoek naar ongeveer 5 ondernemers die zicht graag willen aansluiten.
Wat houdt het o.a. in:
Er zijn netwerk avonden (soms met diner enz.), zowel informatief als ontspannend. Je wordt als sponsor genoemd in brochures en website. Je  hebt recht op plaatsen van advertenties in genoemde brochures. Bedrijfslogo en link worden onder andere geplaatst op genoemde website: www.komenziemoldavie.nl
Graag roepen we ondernemers op om zich aan te sluiten bij ons ondernemersnetwerk!
Met groet,
Willem van Wikselaar, Rosalinde Donker & Aalt Van Veluw
info@kom-en-zie.nl

 


Nieuwsbrief 25-2020
Nieuwsbrief 24-2019
Nieuwsbrief 23-2019

 

Kijk voor de foto's en een verslagje van de geslaagde avond van 1-11-2019 op 
www.komenziemoldavie.nl

511