Hervormd Woudenberg

Actueel(nieuws)

Kom & Zie-huis dicht om coronavirus

Net als in Nederland trekt het nieuwe coronavirus diepe sporen in Moldavië. De regering kondigde in maart een lockdown af. Dat betekende dat ook het Kom & Zie- huis de deuren moest sluiten. Aanvankelijk wist het land het virus goed te beteugelen. Maar op het moment van schrijven lijkt het erop dat het virus weer meer rondgaat. Zo’n 500 mensen zijn aan corona overleden en circa 14.000 Moldaviërs hebben het virus (gehad). Voor zover bekend is tot nu toe niemand van de medewerkers en kinde- ren van dagcentrum Kom & Zie er ziek van geworden. Het is nu vakantie in Moldavië. De medewerkers van het Kom & Zie-huis hopen dat ze daarna weer aan het werk kunnen en dat de kinderen weer mogen komen. Maar het is nog onzeker of dat wordt toegestaan.
Ondernemers gevraagd!
Het ondernemersnetwerk verbindt zich als partner aan het Kom & Zie dagcentrum; zo maken zij dit werk voor onze naaste in Moldavië mede mogelijk. Inmiddels zijn we met 25 ondernemers een gezellig netwerk, maar: we zijn nog op zoek naar ongeveer 5 ondernemers die zicht graag willen aansluiten.
Wat houdt het o.a. in:
Er zijn netwerk avonden (soms met diner enz.), zowel informatief als ontspannend. Je wordt als sponsor genoemd in brochures en website. Je  hebt recht op plaatsen van advertenties in genoemde brochures. Bedrijfslogo en link worden onder andere geplaatst op genoemde website: www.komenziemoldavie.nl
Graag roepen we ondernemers op om zich aan te sluiten bij ons ondernemersnetwerk!
Met groet,
Willem van Wikselaar, Rosalinde Donker & Aalt Van Veluw
info@kom-en-zie.nl

 


Nieuwsbrief 25-2020
Nieuwsbrief 24-2019
Nieuwsbrief 23-2019

 

Kijk voor de foto's en een verslagje van de geslaagde avond van 1-11-2019 op 
www.komenziemoldavie.nl

511