Hervormd Woudenberg

Actueel(nieuws)

Kom & Zie-huis dicht om coronavirus

In februari had het leven in Moldavië zijn normale gang van zaken. Maar in maart bereikte het nieuwe coronavirus ook Moldavië. Het personeel van het Kom & Zie-huis schrijft het volgende:
"Op dit moment is Moldavië in quarantaine. Op dit moment is van 94 mensen bekend dat zij het nieuwe coronavirus hebben. Scholen, centra voor kinderopvang en ook het Kom & Zie-huis zijn gesloten. Ouders blijven met hun kinderen thuis en wachten tot het Kom & Zie-huis weer open gaat.
Het Kom & Zie-personeel blijft ook thuis. We gaan niet naar de kerk, via telefoon en Viber blijven we met elkaar in contact.
Grote paniek is er niet onder Moldaviërs, mensen houden sociale afstand van elkaar.
Wij bidden elke dag voor Moldavië en andere landen, in het bijzonder waar de situatie erg zorgelijk is.
We wachten en hopen op betere tijden.
God is met ons.
We wensen jullie in Nederland veel gezondheid toe."
Ondernemers gevraagd!
Het ondernemersnetwerk verbindt zich als partner aan het Kom & Zie dagcentrum; zo maken zij dit werk voor onze naaste in Moldavië mede mogelijk. Inmiddels zijn we met 25 ondernemers een gezellig netwerk, maar: we zijn nog op zoek naar ongeveer 5 ondernemers die zicht graag willen aansluiten.
Wat houdt het o.a. in:
Er zijn netwerk avonden (soms met diner enz.), zowel informatief als ontspannend. Je wordt als sponsor genoemd in brochures en website. Je  hebt recht op plaatsen van advertenties in genoemde brochures. Bedrijfslogo en link worden onder andere geplaatst op genoemde website: www.komenziemoldavie.nl
Graag roepen we ondernemers op om zich aan te sluiten bij ons ondernemersnetwerk!
Met groet,
Willem van Wikselaar, Rosalinde Donker & Aalt Van Veluw
info@kom-en-zie.nl

 


Nieuwsbrief 25-2020
Nieuwsbrief 24-2019
Nieuwsbrief 23-2019

 

Kijk voor de foto's en een verslagje van de geslaagde avond van 1-11-2019 op 
www.komenziemoldavie.nl

511