Zondagsschool Rumelaar

Zondagsschool Rumelaar is dringend op zoek naar nieuwe leiding!
Zondagsschool Rumelaar is een zondagsschool die eenvoudig Bijbels onderwijs geeft aan kinderen o.a. uit de HHG (Maranathakerk) en PKN (Dorpskerk) in Woudenberg.

Voor het komend seizoen zijn we op zoek naar twee nieuwe juffen en/of meesters voor groep 1. In deze groep zitten de kinderen van 4 t/m 6 jaar. Als juf of meester bent u 1x in de 3 weken aan de beurt de kinderen Bijbels onderwijs te geven volgens het rooster dat we volgen vanuit de hervormde zondagsscholenbond en met de kinderen een verwerking te maken wat past bij de Bijbelvertelling.

Bent u, ben jij die enthousiaste juf of meester en wilt u/jij ons zondagsschool team versterken en mee wilt bouwen, onder leiding van de Heilige Geest, aan Gods Koninkrijk?
Neem gerust contact op met Marian Breunesse voor meer informatie over de zondagsschool.
Telefoon: 033-2860899 of mbreunesse1@gmail.com
Bestuur zondagsschool Rumelaar

Hoi! Ben jij tussen de 4 en 12 jaar? Dan zouden wij het leuk vinden om je op zondagmiddag te ontmoeten op zondagsschool Rumelaar. Wij houden zondagsschool van 14.00-15.00 uur.

Wat doen we tijdens het zondagsschooluur? We zingen, overhoren een tekst en/of psalmversje. We luisteren naar de geschiedenissen uit de Bijbel en maken er een verwerking bij. In december vieren we het kerstfeest met alle kinderen, ouders en andere belangstellenden in gebouw Eben-Haëzer.

Je mag gerust een keer komen kijken.
Groetjes van alle leiding van zondagsschool Rumelaar.

Voor meer informatie:
voorzitter: Koos v/d Wind; tel. 033-3033311