Hervormd Woudenberg

Diaconaal Maatschappelijk Werk

Digitale en telefonische hulpverlening Diaconaal Maatschappelijk Werk
We leven met elkaar in een vreemde en spannende tijd. Voor iedereen zijn de gevolgen van het Corona virus merkbaar. Al is de impact voor iedereen anders. Het is mooi om te zien dat mensen in deze tijd er voor elkaar willen zijn en er allerlei mooie ideeën ontstaan om elkaar tot een hand en een voet te zijn. Ook DMW Woudenberg/ Stichting Schuilplaats wil zich in deze tijd inzetten voor mensen die dat nodig hebben. Op dit moment voeren wij geen face-to-face gesprekken op onze locaties maar daarvoor in de plaats bieden wij telefonische gesprekken aan. Juist wanneer u te maken heeft met ‘onzichtbare’ zorgen, kan het fijn zijn om dit te delen. Denk hierbij aan eenzaamheid, somberheid, spanningsklachten, relatieproblemen of opvoedingsvragen. Tijdens een telefonisch gesprek, wat ook met een beeldverbinding kan, is advies en ondersteuning mogelijk. Dit kan zowel éénmalig als meerdere keren aangeboden worden. Ook kan besloten worden om de gesprekken, na opschorting van de maatregelen, voort te zetten op onze locatie.
Aanmelden is mogelijk via onze website: www.stichtingschuilplaats.nl
of via het algemene telefoonnummer: 0318-547870.

Met hartelijke groet,
Christine van Gemerden (hulpverlener DMW Woudenberg)
Het Diaconaal Maatschappelijk Werk begeleidt mensen die vastgelopen zijn en wil hen weer op weg helpen om nieuw perspectief te zien. De overtuiging dat de Heere God betrokken is op alle mensen vormt de belangrijkste drijfveer in de hulp die wordt geboden.
DMW biedt professionele hulp bij onder andere:

  • relatie- en opvoedingsproblemen
  • psychische problemen (overspannenheid, depressies)
  • identiteitsproblemen
  • verwerkingsproblemen
  • psychosomatische problemen (hyperventilatie, spanningshoofdpijn)

De maatschappelijk werker van het DMW is iedere maandag en op donderdag om de week aanwezig in Woudenberg, in het Kerkelijk Centrum Eben-Haëzer. Voor vragen en aanmeldingen kunt u contact opnemen tijdens het telefonisch spreekuur. 
Dat wordt iedere werkdag gehouden van 8.30 – 10.00 uur op telefoonnummer: 0318-547870.
U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met DMW Woudenberg op: 033-2861340.
Voor meer informatie zie ook de website: www.stichtingschuilplaats.nl

240