Diaconaal Maatschappelijk Werk

Het Diaconaal Maatschappelijk Werk begeleidt mensen die vastgelopen zijn en wil hen weer op weg helpen om nieuw perspectief te zien. De overtuiging dat de Heere God betrokken is op alle mensen vormt de belangrijkste drijfveer in de hulp die wordt geboden.
DMW biedt professionele hulp bij onder andere:

• relatie- en opvoedingsproblemen
  • psychische problemen (overspannenheid, depressies)
  • identiteitsproblemen
  • verwerkingsproblemen
  • psychosomatische problemen (hyperventilatie, spanningshoofdpijn)

In het afgelopen jaar heeft het DMW naast de lokale functie ook een regionale functie gekregen. Dat betekent dat mensen uit de regio Utrecht bij het DMW terecht kunnen voor hulpverleningsgesprekken. Samen met collega Henriëtte van der Linden, werkzaam voor DMW Scherpenzeel, wordt deze regio-functie van Stichting Schuilplaats vormgegeven. Om die reden is er gezocht naar gezamenlijke werkruimten. Op termijn hoopt het DMW werkruimte te krijgen in het nieuwe Kerkelijk Centrum De Oosterpoort hetgeen nog gebouwd wordt. Tot die tijd gaat het DMW gebruik maken van 2 ruimten die beschikbaar zijn gesteld in de Maranathakerk.
Het nieuwe adres is: Maranathakerk, Frans Halslaan 21.
Het telefoonnummer blijft: 033-2861340.

Met hartelijke groet, Christine van Gemerden
Maatschappelijk Werker, DMW Woudenberg