Hervormd Woudenberg

Woensdagmiddagclub

Afsluiting woensdagmiddagclubs gaan NIET door
Beste jongens en meisjes, helaas gaat de afsluitende clubmiddag voor de groepen 3-4 (op 1 april) en 5-6 (op 8 april) NIET door in verband met het coronavirus. Wij vinden het heel jammer dat de clubmiddagen voor dit seizoen zo plotseling stoppen. Bedankt dat jullie er elke clubmiddag waren en dat we het gezellig hadden met elkaar. Leuk was het om Evert en Evy te zien. Wij hopen dat je de Heere Jezus beter hebt leren kennen door alle verhalen die je hebt gehoord. Weet, Hij zorgt ook voor jou, in deze bijzondere en onzekere tijd. Wij hopen elkaar volgend seizoen weer te zien.

Groetjes van de leiding:
Groep 3-4: Annet, Dicky, Gijsbert, Hanneke en Jannette
Groep 5-6: Gijsbert, Lisette en Marieke
Op woensdagmiddag verveel jij je geen moment. Tenminste, als het woensdagmiddagclub is. Deze club is voor de basisschoolgroepen 3-4 en 5-6. We starten om 14.15 uur en sluiten om 15.45 af. Nu wil je vast weten wie wij zijn en wat we doen.

We zijn met vier m/v leiding en gemiddeld 20 kinderen. We beginnen met zingen uit “Op Toonhoogte”. Luisteren naar een verhaal uit de Bijbel en praten daar nog eventjes over na. Natuurlijk is er ook wat te drinken en iets lekkers om daarna met elkaar te gaan knutselen. Ook houden we een leuke spelletjesmiddag. Voor maar €0,50 per keer heb je een gezellige middag. De tijd is altijd zo voorbij. Heb je zin om te komen? We zien je graag en natuurlijk mag je vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Ook als ze geen lid zijn van onze kerk. Graag zelfs!

283