Kerstpakketten voor Hebron

De aflopen week heeft de kerstpakkettenactie Hebron plaatsgevonden. Door onze gemeente én door ondernemers in Woudenberg is € 5.860 opgehaald. Daarnaast hebben een groot aantal gemeenteleden goederen afgeleverd. Jumbo en vooral de Albert Heijn hebben het nodige gesponsord in de vorm van een gratis product respectievelijk een forse korting op de gekochte spullen. Met het geld en de afgeleverde goederen zijn ruim 70 kerstpakketten samengesteld en uitgedeeld door de buurtkerk Hebron in Amsterdam. Het zijn zeer goed gevulde kerstpakketten geworden! Het is mooi om in deze periode van kerst de buurtkerk Hebron de mogelijkheid te geven om er te zijn voor de mensen in de buurt. Mensen die niet veel te besteden hebben en hopelijk zo de liefde van God mogen ervaren. Wij roepen u op om te bidden dat dit middel tot zegen mag zijn. Iedereen die meegeholpen heeft hartelijk bedankt.