Hervormd Woudenberg

Kerstpakketten voor Hebron

Ook dit jaar deelt de buurtgemeente Hebron in Amsterdam zo’n 70 kerstpakketten uit aan de mensen in de wijk. Deze mensen hebben het over het algemeen niet breed en het jaarlijkse kerstpakket is meer dan welkom. De kerkelijke gemeente probeert op deze wijze het licht van kerst, Christus, te laten schijnen in deze arme buurt.

Hoe dit vorig jaar is beleefd kun je zien en horen in het volgende filmpje: 

https://youtu.be/x1WWBqZGssg


Evenals vorig jaar willen wij als verbonden gemeente in Woudenberg hierbij ondersteunen door het aanleveren van levensmiddelen die bij Hebron tot pakketten worden samengesteld. Onze hulp is nu zeker hard nodig, aangezien een belangrijke gever uit Amsterdam is weggevallen.
U kunt helpen door op woensdag 15 december t/m vrijdag 17 december tussen 9.00uur en 17.00uur spullen af te geven bij de familie Verboom, Stationsweg West 137. De zendingscommissie zorgt voor transport naar Amsterdam. Het kunnen spullen zijn uit uw eigen kerstpakket die u met liefde wilt schenken aan de mensen in Amsterdam, maar u kunt zelf ook voor een bepaald bedrag boodschappen doen en af komen geven. U kunt ook (t/m 15 december) een bijdrage storten op de bankrekening van de Diaconie Hervormde Gemeente Woudenberg, NL75 RABO 0372 4005 23, o.v.v. kerstpakketten Hebron. Dan koopt de zendingscommissie voor uw bijdragen goederen voor in de pakketten. Vorig jaar was er ook iemand die 50 persoonlijke kaarten had geschreven. Ook dergelijke initiatieven zijn welkom.

 

Helpt u Hebron een lichtend licht te zijn met kerst? Laten we ervoor zorgen dat we de Amsterdammers rijkelijk kunnen verassen. Dan wordt het echt kerst.

607