Hervormd Woudenberg

Nacht van Gebed

Vrijdag 1 juni van 19.00 – 00.00 uur, Griftdijk 19 te Woudenberg
Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Heere Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Jummai uit Nigeria na een aanval op haar dorp: “Elke avond zijn we bang dat we ’s nachts weer worden aangevallen. ’s Ochtends dank ik God telkens voor Zijn bescherming.” Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bid u mee voor uw broers en zusters zoals Jummai? Deze Nacht staan christenen centraal uit onder meer Nigeria, Eritrea, de moslimwereld en Centraal-Azië.

Met uw gebed steunt u de vervolgde kerk! Bid mee tijdens de Nacht van Gebed op D.V. 1 juni aan de Griftdijk 19 te Woudenberg. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot middernacht. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de avond mee te bidden. Elk heel uur is er een korte pauze. Schuif gerust aan! We luisteren aan de hand van filmpjes naar verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen hen door gebed. Een spreker van Open Doors is aangevraagd. Mogelijk zal deze een deel van de avond aanwezig zijn om iets te vertellen over de christenen in een land waar hij/zij zelf is geweest.
Iedereen is van harte welkom om mee te bidden!

Neem voor vragen contact op met: Marinus en Gerda van Krimpen

T. 033-7520977, E. marinus.vankrimpen@wur.nl

Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht

499