Oppassers gezocht!
Beide morgendiensten maken veel kinderen gebruik van de kinderoppas. Oudere én jongere oppassers staan dan voor de kinderen klaar!
Om dit te kunnen blijven doen zijn we dringend op zoek naar oppassers. Ben jij 12/13 jaar, of ouder? Vind je het leuk om op kinderen te passen? Je bent dan meer dan welkom!
Misschien lijkt het u, die geen kinderen naar de kinderoppas brengt, ook wel leuk. Ook uw hulp is van harte welkom!
Naast oppassers zijn we ook op zoek naar een kleine radio (met cd-speler) en naar duplo. Heeft u dit nog staan en bent u van plan dit weg te doen? Wij willen het heel graag hebben!
Laat het ons weten via: oppaskerkdiensten@gmail.com
Vriendelijke groeten, Johanneke van Zwet en Jacoline Oussoren

Oppas in Eben-Haëzer
Tijdens de beide morgendiensten is er oppas in gebouw Eben-Haëzer, tegenover de kerk. Wilt u zelf zorgen voor wat drinken, luiers, etc.? Voor koekjes zorgen wij!

Voor vragen kunt u mailen naar: oppaskerkdiensten@gmail.com.

De contactpersonen zijn:
Jacoline Oussoren tel. 033-7370435/ 06-46426738
Johanneke van Zwet tel. 06-15829629

Aanmelden voor de kinderoppas
Wij zijn altijd op zoek naar zowel volwassenen als jongeren (vanaf 12 jaar) die mee willen helpen met het oppassen. Je draait dan mee in het oppasrooster, wat neer komt op 2 keer per 4 maanden een oppasdienst (voor jongeren is dit eens per maand een oppasdienst). Van harte welkom!

Het mailadres waarop je je kunt aanmelden is: oppaskerkdiensten@gmail.com
Bellen kan ook altijd: Johanneke van Zwet 06-15829629 of Jacoline Oussoren 033-7370435/ 06-46426738.