Diaconaal Maatschappelijk Werk

Er zijn heel wat redenen waarom een mens met zichzelf in de knoop kan raken. Het Diaconaal Maatschappelijk Werk Woudenberg (DMW) biedt hulp om deze knoop te ontwarren. DMW biedt professionele maatschappelijke hulp bij onder meer:

• relatie- en opvoedingsproblemen;
  • psychische problemen (overspannenheid, depressies);
  • psychosomatische problemen (hyperventilatie, spanningshoofdpijn);
  • seksuele problemen;
  • verwerking van bijvoorbeeld rouw en incest.

Het werk wordt uitgevoerd door een maatschappelijk werker van Stichting Schuilplaats, een interkerkelijke, landelijk werkende hulpverleningsorganisatie. Zie voor meer informatie de website: www.stichtingschuilplaats.nl.

De maatschappelijk werker van het DMW is iedere maandag en donderdag (om de week) aanwezig in Woudenberg, in kerkelijk centrum Eben Haëzer. Iedere werkdag wordt er een algemeen telefonisch spreekuur gehouden tussen 8.30 en 10.00 uur op telefoonnummer 0318 54 78 70.
Bel gerust eens op, ook als u zich zorgen maakt over een familielid, vriend of kennis. Tijdens het telefonisch spreekuur kunt u een vraag stellen of zich aanmelden voor hulpverlening.