Sponsor fietstocht

Fietsen voor een nieuwe Kom & Zie bus

Maandag 30 april is het zover.
Ons gemeentelid Jan Heijns  gaat een sponsorfietstocht naar Rome maken. Hij fiets voor de  bekostiging van een ‘nieuwe’ bus  voor het vervoer van een  deel van de bezoekers van het Kom & Zie huis.

Wilt u/wil jij hem sponsoren?
Dat kan als volgt:
U kunt uw sponsorbijdrage overmaken naar NL71 RABO 0132 8684 07 ten name van Stichting OZA te Woudenberg onder vermelding van ‘sponsoring Jan Heijns’.  Mocht u een  bedrag per kilometer willen sponsoren dan kunt u uw bijdrage kenbaar maken via: http://www.komenziemoldavie.nl/contact/ Na de reis krijgt u dan verder bericht van ons.
Hij hoopt op maandag 30 april te vertrekken.
Hoeveel kilometer neemt u/jij voor uw/je rekening?

Jan schreef ons o.a. het volgende:
In 2003 kwam het plan om een fietstocht te gaan maken naar Rome. Vanwege de korte tijd die ik daarvoor had ben ik niet verder gekomen dan Bazel in Zwitserland. Nu hoop ik de tocht wel te volbrengen. De route loopt van Amsterdam naar Roermond, daar de grens over en dan via Koblenz, Heidelberg en Augsburg naar Garmisch Partenkirchen. In Garmisch de grens over met Oostenrijk daarna Italië, langs het Gardameer via Trento naar Venetië. Vanuit Venetië richting Assisi en dan naar Rome.
De tocht is ongeveer 2200 kilometer lang. Ik begreep dat er een nieuwe bus moet komen; daar kan het geld voor mijn fietstocht mooi voor worden gebruikt.
Als ik voor iedere kilometer die ik fiets 2 euro krijg dan kan dat een mooi startbedrag opleveren.
Van mijn fietstocht zal ik zoveel mogelijk verslag doen via facebook met belevenissen, foto’s en video ‘s van de omgeving. Zo kunnen de sponsors mij volgen.
Ik hoop maandag 30 april te vertrekken en zaterdag 2 juni met het vliegtuig weer terug te komen.

We zullen u/jou ook via de kerkbode op de hoogte houden.