Hervormd Woudenberg

'Autouwtrekken' 5 april


Begin dit jaar ben ik door Aalt van Veluw gevraagd om een ondernemersnetwerk op te zetten voor de stichting Kom en Zie. Zelf ben ik ondernemer en wilde al langer iets doen voor een goed doel, dus deze vraag kwam precies op het goede moment! Inmiddels hebben we een leuke start gemaakt.
Wie zijn we en wat doen we? Wat Kom en Zie is, hoef ik denk ik niet uit te leggen, dus een korte focus op het ondernemersnetwerk:
Wij zijn een kleinschalig netwerk met ondernemers uit de regio. Het doel is om elkaar een paar keer per jaar te ontmoeten. We zorgen voor een goed én aantrekkelijk programma waar de ondernemers graag naar toe komen!  Zo snijdt het mes aan twee kanten; met elkaar steunen we de fantastische stichting Kom en Zie en de ondernemers kunnen elkaar ontmoeten in een ontspannen setting.
Op 26 oktober hebben we onze eerste netwerkavond bij aannemersbedrijf Legemaat en van Elst. Een sterrenkok gaat ons verrassen met ter plekke gemaakte gerechtjes. Daarnaast zullen een paar ondernemers een kort woordje doen maar deze avond leent zich vooral voor gezellig netwerken en bijpraten…
We willen door groeien naar zo’n 25 -30 leden, gezien de start gaat dat zeker lukken! Ben jij ondernemer en ook enthousiast geworden, bel of mail me, dan krijg ik je meer informatie en nodig ik je uit voor onze volgende activiteit.
Hartelijke groet,
Willem van Wikselaar
info@kom-en-zie.nl
0653945256
 

453