Hervormd Woudenberg

GZB-zendingsjongerenweekend

GZB-zendingsjongerenweekend
24 en 25 maart 2017: GZB-zendingsjongerenweekend
Wil jij graag meer over God, de ander en jezelf leren? Geloof je dat christenen uit andere landen je kunnen helpen groeien als discipel van Jezus Christus? En wil je ontdekken wat jouw plek in deze wereld is en of zending misschien iets voor jou is? Kom dan naar het GZB-zendingsjongerenweekend!

Zending is ook: verhalen horen hoe God aan het werk is op andere plaatsen. Dat vraagt om een open houding: luisteren, vragen stellen, je verwonderen. Je ontdekt hoe mensen hun weg achter Jezus aangaan, wat hun ervaringen daarbij zijn en welke keuzes ze maken. Het is een ontdekkingstocht waar je veel van kunt leren.
Tijdens dit weekend leer je hoe jij met zo’n open houding op weg kunt gaan. Je zult merken dat zendingsverhalen van vroeger en nu je helpen om te groeien in geloof. Je ontdekt ook hoe je van je eigen verhaal kunt leren. En misschien ontdek je wel dat zending écht iets voor jou is! Een inspirerend programma met verhalen van zendingswerkers, ontmoeting, reflectie, zingen, bijbelstudie en natuurlijk lekker eten.
Een ontdekkend weekend waarin je meer gaat leren over God, zending en jezelf.

GZB-zendingsjongerenweekend: 24 en 25 maart 2017, De Wittenberg Zeist, kosten: 35 euro. Kijk op www.gzb.nl/zjw

406