Hervormd Woudenberg

GZB Pinkstercampagne

‘Houd het vuur brandend’, dat is het thema van de GZB-Pinkstercampagne. Deze campagneweek loopt van zaterdag 15 mei tot en met het Pinksterweekend.
Vuur staat voor warmte, voor gezelligheid, voor energie. Juist dat hebben we de afgelopen periode vaak gemist. We verlangen ernaar om elkaar te ontmoeten, ook als kerk. Vuur staat ook voor geloof, voor de Geest. Dat is nodig om samen weer aangewakkerd te worden en te horen hoe God met Zijn Geest werkt in deze wereld. De GZB nodigt gemeenten uit om met de wereldkerk vanuit dat verlangen met elkaar op weg te gaan naar Pinksteren. Om het vuur van het geloof te laten aansteken en zelf ook door te geven. 
Juist in deze tijd van allerlei beperkingen en maatregelen vormt deze campagne een prachtige gelegenheid om - geheel coronaproof - met elkaar verbonden te zijn. In de bijlage vind je een kleurrijk overzicht van de campagne met de verschillende onderdelen én hoe je zelf mee kunt doen.Het zou ontzettend gaaf zijn als in heel Nederland mensen in beweging komen om ‘het vuur brandend te houden en door te geven’.

lees hier de flyer over deze campagne

 

Op dinsdagavond 13 april is er ook nog een online-meeting om vragen te stellen en ideeën te delen (19.00-20.00 uur). Houd de website www.gzb.nl/pinkstercampagne in de gaten. 

 
607