Hervormd Woudenberg

Ondersteuning

Stand van zaken:
1. We horen goede berichten uit Suriname. Martijn heeft heel veel werk. Hij is actief met  kerkenwerk. Hij gaat regelmatig voor in diensten, met name bij de indianen.  Hij doet daar ook pastoraal werk.  Er zijn plannen om daar ook zondagsschoolwerk op te zetten. Zo als u weet is dit allemaal onbetaald werk. De indianen hebben het geld er niet voor.

Sinds begin dit jaar heeft Martijn een baan als piloot bij Blue Wing Airlines. Wat de vluchten betreft is er helaas geen regelmaat. Hij krijgt per uur betaald. Voor een deel vliegt hij met passagiers.  Daarnaast vliegt hij ook voor de regering om in de binnenlanden AOW en kinderbijslag af te geven.  Op deze manier kan hij – op dit moment – voor een klein deel in hun levensonderhoud voorzien.  Ondersteuning vanuit Nederland blijft keihard nodig!

Laten we blijven bidden om wijsheid hoe de familie te kunnen ondersteunen voor de korte en de langere termijn.

2. Blij nieuws: De ouders van Annemieke zijn deze zomer 50 jaar getrouwd. Daarnaast gaat Martijns moeder trouwen op 2 augustus.  Het gezin den Os hoopt beide gebeurtenissen aanwezig te zijn. Het verblijf zal kort zijn, vooral voor Martijn, i.v.m. zijn werk als piloot. Daarom gaat hij eerder terug. Vanuit Nederland hebben familieleden de overtocht voor het hele gezin gefinancierd.

3. Scholing van de kinderen: Ze hebben allemaal het afgelopen schooljaar goed afgerond.

In de nieuwsbrief van juni kunt u daar meer over lezen, o.a. dat Daan de highschool heeft afgerond. Hoe u deze nieuwsbrief kunt ontvangen, vindt u onderaan dit bericht.

Tenslotte: Wilt u blijven bidden voor het hele gezin den Os?Financiële zaken
Giften kunnen worden overgemaakt via de Stichting Vrienden van Nassim, o.v.v. fam. den Os. Het IBAN–rekeningnummer is: NL05 INGB 0000 1795 74. Deze Stichting heeft de ANBI-status! U kunt regelmatig overboekingen doen of een éénmalige gift. Dat het echt nodig is, leest u hierboven! Bij voorbaat danken wij u voor uw bijdragen, ook namens de familie den Os.

Wigwamverkoopactie:
Ineke Grünbauer maakt nog steeds hele mooie wigwams. Wilt u ook een wigwam voor uw (klein)kinderen? U kunt haar mailen via inekegrunbauer@hotmail.com of bellen. Haar tel.nr. is 06-38 23 96 32. U kunt dan ook een afspraak maken om wigwams bij haar thuis te bekijken. Ineke woont op Jan Steenlaan 22 in Woudenberg. Ineke is in maart 2016 begonnen met de verkoop van wigwams. Tot nu toe heeft zij wigwams, tassen, sieraden en boeken verkocht voor het prachtige bedrag van € 4.350,00 ! Hiermee zijn we ontzettend blij. We danken Ineke voor haar enorme inzet!

U kunt op allerlei manieren meeleven met de familie Den Os:
a. Door te bidden voor Martijn en Annemieke den Os en hun kinderen. U kunt daarbij gebruik maken van de gebedspunten hierboven.
b. Door de nieuwsbrief te lezen. In december is er weer een nieuwsbrief uitgekomen. Deze kunt u ontvangen via de brievenbus of via de mail. Wilt u dat, geef dat dan door aan Piet Goudriaan via tel.nr. 033-2863305 of via zijn mail: p.goudriaan1949@kpnmail.com
c. Door financieel bij te dragen. Uw donaties/giften ontvangen we heel graag en kunnen worden overgemaakt via de Stichting Vrienden van Nassim, o.v.v. fam. Den Os. Het IBAN–rekeningnummer is: NL 05 INGB 0000 1795 74.  
Uw en jouw giften zijn belasting aftrekbaar, omdat SVVN de ANBI-status heeft. 
Bij voorbaat heel hartelijk dank voor uw/jouw meedoen, in welke vorm dan ook!   
Hartelijke groet, namens SVVN / TFC              
Piet Goudriaan (secr.)   
 

U kunt onderstaande link gebruiken om een formulier in te vullen om daarbij aan te geven op welke wijze u betrokken wilt zijn bij de uitzending van de familie den Os naar Suriname. Hierbij moet u denken aan:

  • Het ontvangen van de nieuwsbrief per post
  • Het ontvangen van de nieuwsbrief per mail
  • Financiële ondersteuning

Download hier het Reactieformulier:      

Reactieformulier


U kunt voor al uw vragen mailen naar: SVVNsecretaris1@gmail.com

255