Hervormd Woudenberg

Ondersteuning

Gebedspunten:
1. Danken voor de goede tijd met elkaar (inclusief Daan) in Suriname. Daan is inmiddels weer goed en wel in Nederland vanwege zijn studie.
2. Laten we bidden voor de persoonlijke omstandigheden van Martijn en Annemieke en bidden voor blijvende flexibiliteit en blijvende stabiliteit.
3. Laten we nu en bij voortduur blijven bidden voor Ronald en Annemieke Jansen en hun gezin. De situatie van Ronald is eind vorig jaar zorgelijk geweest. Hij gaat nu met kleine stapjes vooruit.
4. Laten we bidden voor het proces van veranderingen waarmee de Stichting SVVN te maken heeft en laten we bidden voor de veranderingen (meer en meer projectmatig werken) voor het gezin den Os.Financiële zaken
Giften kunnen worden overgemaakt via de Stichting Vrienden van Nassim, o.v.v. fam. den Os. Het IBAN–rekeningnummer is: NL05 INGB 0000 1795 74. Deze Stichting heeft de ANBI-status! U kunt regelmatig overboekingen doen of een éénmalige gift. Dat het echt nodig is, leest u hierboven! Bij voorbaat danken wij u voor uw bijdragen, ook namens de familie den Os.U kunt op allerlei manieren meeleven met de familie Den Os:
1. Door te bidden voor Martijn en Annemieke den Os en hun kinderen. U kunt daarbij gebruik maken van de gebedspunten hierboven.
2. Door de nieuwsbrief te lezen. In maart komt er weer een nieuwsbrief uit. Deze kunt u ontvangen via de brievenbus of via de mail. Wilt u dat, geef dat dan door aan Piet Goudriaan via tel.nr. 033-2863305 of via zijn mail: p.goudriaan1949@kpnmail.com
Ook in de hal van Eben-Haëzer kunt u een exemplaar van de nieuwsbrief vinden tussen alle folders, flyers en andere informatie naast de ingang van het kerkelijk bureau.
3. Door financieel bij te dragen. Uw donaties/giften ontvangen we heel graag en kunnen worden overgemaakt via de Stichting Vrienden van Nassim, o.v.v. fam. Den Os. Het IBAN–rekeningnummer is: NL 05 INGB 0000 1795 74.  
Uw en jouw giften zijn belasting aftrekbaar, omdat SVVN de ANBI-status heeft. 
4. Verkoopactie:
Ineke Grünbauer maakt nog steeds hele mooie wigwams. Wilt u ook een wigwam voor uw (klein)kinderen? U kunt haar mailen via inekegrunbauer@hotmail.com of bellen. Haar tel.nr. is 06-38 23 96 32. U kunt dan ook een afspraak maken om wigwams bij haar thuis te bekijken. Ineke woont op Jan Steenlaan 22 in Woudenberg. Ineke is in maart 2016 begonnen met de verkoop van wigwams. Inmiddels heeft zij wigwams, tassen, sieraden en boeken verkocht voor het prachtige bedrag van meer dan € 5900,00 ! Hiermee zijn we ontzettend blij. We danken Ineke opnieuw voor haar enorme inzet!!

Bij voorbaat heel hartelijk dank voor uw/jouw meedoen, in welke vorm dan ook!   
Hartelijke groet, namens SVVN / TFC              
Piet Goudriaan (secr.)   

U kunt onderstaande link gebruiken om een formulier in te vullen om daarbij aan te geven op welke wijze u betrokken wilt zijn bij de uitzending van de familie den Os naar Suriname. Hierbij moet u denken aan:

  • Het ontvangen van de nieuwsbrief per post
  • Het ontvangen van de nieuwsbrief per mail
  • Financiële ondersteuning

Download hier het Reactieformulier:  Reactieformulier
U kunt voor al uw vragen mailen naar: SVVNsecretaris1@gmail.com

255