Hervormd Woudenberg

Ondersteuning

Gebedspunten:
1. Dankbaarheid voorop. Martijn is druk met zijn werk in de lucht, in de binnenlanden van Suriname, maar ook in Paramaribo.
2. Het gezin gaat z’n goede gang. Laten we bidden voor Martijn en Annemieke dat zij van tijd tot tijd bemoedigingen zullen krijgen van dat wat zij in het stille / verborgene aan goeds zaaien. Dat komt wel eens uit onverwachte hoek!
3. De kinderen zijn: Daan (18 jr.), Ruben (16 jr.), Tim (13 jr.) en Lieneke (12 jr.).
Daan gaat een belangrijke, volgende stap zetten. Hij hoopt per 1 maart naar Nederland te komen, om hier verder te studeren. Het heeft alles met luchtvaart te maken, luchtverkeersleiding, o.i.d. Hij heeft zich nl. voor twee opleidingen ingeschreven. 
Onze voorzitter, Ronald Jansen met vrouw Annemieke hebben gastvrij een kamer beschikbaar gesteld. Zo kan Daan (voorlopig) bij de familie Jansen inwonen.
4. Laten we bidden voor Suriname in het algemeen: dat er in de aanloop naar de verkiezingen (2020) vertrouwde mensen zullen ‘opstaan’.Financiële zaken
Giften kunnen worden overgemaakt via de Stichting Vrienden van Nassim, o.v.v. fam. den Os. Het IBAN–rekeningnummer is: NL05 INGB 0000 1795 74. Deze Stichting heeft de ANBI-status! U kunt regelmatig overboekingen doen of een éénmalige gift. Dat het echt nodig is, leest u hierboven! Bij voorbaat danken wij u voor uw bijdragen, ook namens de familie den Os.U kunt op allerlei manieren meeleven met de familie Den Os:
1. Door te bidden voor Martijn en Annemieke den Os en hun kinderen. U kunt daarbij gebruik maken van de gebedspunten hierboven.
2. Door de nieuwsbrief te lezen. In maart komt er weer een nieuwsbrief uit. Deze kunt u ontvangen via de brievenbus of via de mail. Wilt u dat, geef dat dan door aan Piet Goudriaan via tel.nr. 033-2863305 of via zijn mail: p.goudriaan1949@kpnmail.com
Ook in de hal van Eben-Haëzer kunt u een exemplaar van de nieuwsbrief vinden tussen alle folders, flyers en andere informatie naast de ingang van het kerkelijk bureau.
3. Door financieel bij te dragen. Uw donaties/giften ontvangen we heel graag en kunnen worden overgemaakt via de Stichting Vrienden van Nassim, o.v.v. fam. Den Os. Het IBAN–rekeningnummer is: NL 05 INGB 0000 1795 74.  
Uw en jouw giften zijn belasting aftrekbaar, omdat SVVN de ANBI-status heeft. 
4. Verkoopactie:
Ineke Grünbauer, Jan Steenlaan 22, Woudenberg....maakt nog steeds hele mooie wigwams. Wilt u ook een wigwam voor uw (klein)kinderen? Ze zijn € 50,- per stuk. U kunt Ineke mailen via inekegrunbauer@hotmail.com of bellen. Haar tel.nr. is 06-38239632. Ineke heeft een hele voorraad thuis. Naast de wigwams heeft ze ook leuke gehaakte tassen. Deze mogen ook op kleur besteld worden. Deze tassen kosten per stuk € 22,50. Verder heeft ze ook mooie sieraden te koop. Tenslotte heeft ze ook boeken in de aanbieding met als titel: “F-16 piloot met een nieuwe missie”. De prijs van het boek is slechts € 5,00! Wist u dat de nieuwe oplage in de winkel € 14,95 per stuk  kost? Wees er snel bij! Alle opbrengsten zijn voor de familie den Os.

Bij voorbaat heel hartelijk dank voor uw/jouw meedoen, in welke vorm dan ook!   
Hartelijke groet, namens SVVN / TFC              
Piet Goudriaan (secr.)   

U kunt onderstaande link gebruiken om een formulier in te vullen om daarbij aan te geven op welke wijze u betrokken wilt zijn bij de uitzending van de familie den Os naar Suriname. Hierbij moet u denken aan:

  • Het ontvangen van de nieuwsbrief per post
  • Het ontvangen van de nieuwsbrief per mail
  • Financiële ondersteuning

Download hier het Reactieformulier:  Reactieformulier
U kunt voor al uw vragen mailen naar: SVVNsecretaris1@gmail.com

255