Hervormd Woudenberg

Ondersteuning

Gebedspunten:

1. Het gezin den Os weet zich geplaatst in Suriname en heeft het afgelopen jaar heel veel goeds mogen doen. Laten we bidden dat het hen blijvend goed zal gaan in het werk en privé!

2. Laten we deze keer in het bijzonder bidden voor de kinderen: Daan, Ruben, Tim en Lieneke. Dat ze in hun ‘toch wat woelig opgroeien’ steeds stabiel mogen blijven.

3. Laten we danken voor alles wat de familie den Os mocht betekenen in het alledaagse en het bijzondere in 2018 en laten we bidden voor een goed en gezegend 2019!Financiële zaken
Giften kunnen worden overgemaakt via de Stichting Vrienden van Nassim, o.v.v. fam. den Os. Het IBAN–rekeningnummer is: NL05 INGB 0000 1795 74. Deze Stichting heeft de ANBI-status! U kunt regelmatig overboekingen doen of een éénmalige gift. Dat het echt nodig is, leest u hierboven! Bij voorbaat danken wij u voor uw bijdragen, ook namens de familie den Os.

Wigwamverkoopactie:
Ineke Grünbauer maakt nog steeds hele mooie wigwams. Wilt u ook een wigwam voor uw (klein)kinderen? U kunt haar mailen via inekegrunbauer@hotmail.com of bellen. Haar tel.nr. is 06-38 23 96 32. U kunt dan ook een afspraak maken om wigwams bij haar thuis te bekijken. Ineke woont op Jan Steenlaan 22 in Woudenberg. Ineke is in maart 2016 begonnen met de verkoop van wigwams. Tot nu toe heeft zij wigwams, tassen, sieraden en boeken verkocht voor het prachtige bedrag van € 4.350,00 ! Hiermee zijn we ontzettend blij. We danken Ineke voor haar enorme inzet!U kunt op allerlei manieren meeleven met de familie Den Os:
a. Door te bidden voor Martijn en Annemieke den Os en hun kinderen. U kunt daarbij gebruik maken van de gebedspunten hierboven.
b. Door de nieuwsbrief te lezen. In december komt er weer een nieuwsbrief uit. Deze kunt u ontvangen via de brievenbus of via de mail. Wilt u dat, geef dat dan door aan Piet Goudriaan via tel.nr. 033-2863305 of via zijn mail: p.goudriaan1949@kpnmail.com
c. Door financieel bij te dragen. Uw donaties/giften ontvangen we heel graag en kunnen worden overgemaakt via de Stichting Vrienden van Nassim, o.v.v. fam. Den Os. Het IBAN–rekeningnummer is: NL 05 INGB 0000 1795 74.  
Uw en jouw giften zijn belasting aftrekbaar, omdat SVVN de ANBI-status heeft. 
Bij voorbaat heel hartelijk dank voor uw/jouw meedoen, in welke vorm dan ook!   
Hartelijke groet, namens SVVN / TFC              
Piet Goudriaan (secr.)   
 

U kunt onderstaande link gebruiken om een formulier in te vullen om daarbij aan te geven op welke wijze u betrokken wilt zijn bij de uitzending van de familie den Os naar Suriname. Hierbij moet u denken aan:

  • Het ontvangen van de nieuwsbrief per post
  • Het ontvangen van de nieuwsbrief per mail
  • Financiële ondersteuning

Download hier het Reactieformulier:      

Reactieformulier


U kunt voor al uw vragen mailen naar: SVVNsecretaris1@gmail.com

255