Oliebollenactie

• Vooraankondiging oliebollenactie 2019

Als Thuisfrontcommissie van de fam. den Os willen we u nu al doorgeven dat wij op D.V.  dinsdag 31 december weer een oliebollenactie willen organiseren. U krijgt van tevoren de gelegenheid om oliebollen, appelbeignets en salades telefonisch, schriftelijk, via de mail of via de website van de kerk te bestellen, waarbij u ook kunt aangeven dat u de bestelling zelf wilt afhalen in Eben-Haëzer of dat we uw bestelling bezorgen. De Bestelformulieren worden op zondag 22 dec. uitgereikt bij de uitgangen van de kerk na de morgendiensten.

Op 31 december staan er ook weer oliebollenkramen in het dorp (bij het Cultuurhuis en op het Poortplein) waar u oliebollen en appelbeignets kunt kopen.

De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan het werk van de familie den Os in Suriname. U hoort / leest later nog meer van ons.