Zondagsschool 'Dorp'/Bijbeluur

Wie?
Wij zijn zondagsschool Dorp en komen elke zondag bij elkaar in Eben-Haëzer tijdens de tweede morgendienst. We werken in drie groepen, 1-2, 3-4 en 5-6. Voor het seizoen 2019/2020 continueren wij de constructie bijbeluur/zondagsschool. Tijdens het bijbeluur starten en komen we weer terug in de kerk muv het kerst en paasproject.

Wat?
Het belangrijkste vinden wij het vertellen van een verhaal uit de Bijbel. Wij werken met de lesmethode van de hervormde zondagsscholen bond. Groep 1-4 volgt een eigen verhalenlijn. Daarnaast maken alle kinderen een leuke verwerking. De kinderen van groep 5-6 leren elke week thuis een Bijbeltekst en wie trouw de tekst leert wordt beloond. Ook bidden en zingen zijn een belangrijk onderdeel van onze bijbeluren.

Wanneer?
Zondagsschool Dorp is zowel met zondagsschool (wijk 1) als bijbeluur (wijk 2) tijdens de 2e ochtenddienst in Eben-Haëzer voor groep 1 t/m 6. We starten altijd de zondag na de Startdag. Er wordt rekening gehouden met kerkelijke activiteiten zoals Ouder en Kind dienst, Heilig Avondmaal, Kerk en schooldienst en vakanties. Daarnaast organiseert Zondagsschool Dorp met Kerst en Pasen een kinderviering voor de gehele gemeente. Zondagsschool Dorp wil hierdoor een aanvulling op de reguliere kerkdiensten waarbij het kinderen op hun niveau al vroeg wil helpen groeien in hun persoonlijke geloofsbeleving.

En dat zij hun hoop op God zouden stellen, en Gods daden niet vergeten, maar Zijn geboden bewaren. Psalm 78:7

Contact? Bel of mail gerust met:
Greta Leeuwdrent: tel. 033-2864035 of email: gretapost@hetnet.nl