Hervormd Woudenberg

Hadassa vrouwenstudiekring 45- en 45+

Hadassa vrouwenstudiekring 45-
Terugblik seizoen 2020/2021

Afgelopen kringseizoen startten we in september vol goede moed (met wat aanpassingen) onze 1e kringochtend in EH. Helaas konden vanwege de coronaregels de daaropvolgende geplande data niet op gebruikelijke wijze doorgaan. We zijn dankbaar dat we toch de kringmorgens thuis online konden houden via Teams waarbij de leden bij toerbeurt een inleiding hebben verzorgd. We luisterden hierbij liederen en deelden samen ons lief en leed in gebed.

We hebben ons verdiept in het boek Prediker (aan de hand van de bijbelstudies uit de Hervormde vrouw). Dit boek was zeker in coronatijd bijzonder toepasselijk. (Alles heeft een tijd, hoe besteden wij onze tijd en hoe gaan wij om met genieten)

Wat een voorrecht dat God ons deze digitale middelen geeft en dat we zo samen verbonden mochten zijn!! We zijn extra dankbaar dat we eind juni toch nog een afsluitavond hebben kunnen houden als groep! Wat was het fijn om elkaar weer te ontmoeten als zusters van de gemeente. We genoten van koffie/thee met lekkers bij 'Eldorado' en maakten een ontspannen wandeling. 

We hopen en bidden volgend seizoen weer samen te komen zoals we gewend zijn. We hebben dat enorm gemist. Samen bidden, samen zoeken, samen zingen en getuigen, samen leven tot Zijn eer!!

Nieuwe dames zijn dan ook van harte welkom!

Hartelijke groet namens het bestuur,
Daniëlle, Ellen, Erica en LindaAls kring komen we ongeveer eens in de drie weken op de woensdagmorgen in Eben-Haëzer bij elkaar van 9.00 - 10.30 uur (45+ van 9.30 - 11.00 uur). 
We verdiepen ons samen in de Bijbel. We ervaren dat het goed is om te delen wat God ons wil leren.
We laten ons het komend seizoen leiden door het boek Prediker met als thema: Wees wijs! Bijbelstudie en ontmoeting zijn de kernwoorden van onze kring. 

Kinderoppas wordt volgens rooster door de leden zelf verzorgd. Je bent van harte welkom!

Graag wel van tevoren aanmelden in verband met de huidige corona maatregelen. Dit kan bij de voorzitter of secretaresse. 

Kring 45-
Daniëlle Janse (voorz.), tel: 06-29391889
email:  daniellevdberg@hotmail.com
Erica Dorresteijn (secr.), tel. 06-50488265
email: ericadorresteijn@hotmail.com
Linda van Middendorp (penn.)
Ellen van Dam (alg. adj.)

Kring 45+
Annemieke Jansen (voorz.), tel: 06-29041365, email:  rwajanto@zonnet.nl
Clara Westerveen (secr.), tel: 033-2858722, e-mail: clarawesterveen@hotmail.com
Ellen Schuitemaker (penn.)
Gerda van Krimpen (alg. adj.)

305