Hervormd Woudenberg

Sing-In

Wij zijn ‘7toserve’ de sing-in band van de gemeente. Eén keer in de drie maanden organiseren wij op zondagavond om 20:00 uur een sing-in waar iedereen, jong en oud voor uitgenodigd is. Met deze sing-ins willen wij met muziek onze God loven en prijzen. Wij doen dit met muziek uit liedbundel ‘op toonhoogte’, opwekking en gospel.
Bij elke sing-in nodigen wij een spreker uit die kort met ons nadenkt over het thema van de sing-in. Via onze facebookpagina houden wij u op de hoogte van de data waarop de sing-ins plaatsvinden. Wij staan altijd open voor nieuw muzikaal talent, verzoek- nummers en andere ideeën, dus neem gerust contact met ons op! We hopen u/jou graag te zien bij de volgende sing-in.
​​​​​De band kan hulp gebruiken: 
Wil jij de band ondersteunen door de beamer te bedienen op de Sing-in? We zoeken iemand voor het komende seizoen. Het is de bedoeling dat je de liederen in een programma zet en op de avond zelf op de juiste manier laat afspelen. Het is niet moeilijk, als je prima met een dergelijk programma als powerpoint kunt omgaan is dat goed genoeg. Zo’n 5 á 6 keer per jaar wordt een Sing-in georganiseerd.
Stuur je reactie naar band@hervormdwoudenberg.nl

Pianist gezocht:
We zijn voor komend seizoen ook dringend op zoek naar een pianist die het leuk vindt de band te versterken. Kun je goed piano spelen en heb je wat ervaring met begeleiden? Mail dan naar band@woudenberg.nl De band speelt een mix van liederen uit ‘Op Toonhoogte’, opwekking en gospel. Er wordt bijna wekelijks geoefend op woensdagavond. Zo’n 5 á 6 keer per jaar is er een Sing-in en soms speelt de band een keer extra zoals in de dienst bij de tent van de VakantieBijbelWeek. Enthousiast? We horen graag van je!

291