Hervormd Woudenberg

Reunieconcert sing in band Reflection op zaterdag 18 november 2023

Pakweg 10 jaar geleden gaf sing-in band Reflection zijn laatste optreden in Eben-Haëzer. Onder het thema ‘Nog één keer Reflection’ maken de muzikanten een eenmalige comeback, Op zaterdag 18 november is er een reünieconcert in Eben-Haëzer aan de Schoutstraat in Woudenberg. Vanaf 20.00 uur speelt en zingt de band een reeks aan liederen en natuurlijk mogen de bezoekers meezingen. Na afloop van het concert gaat ‘Het Geweten’ open om bij en na te praten.

Vol = vol
Kaarten à € 15,- zijn zolang de voorraad strekt online verkrijgbaar. Vanwege brandweervoorschriften is er een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar.

KLIK HIER EN RESERVEER NU KAARTEN

De volledige opbrengst gaat naar een goed doel: de renovatie van de zaal voor jeugdclubs van de hervormde gemeente. Deze zaal is sterk verouderd en toe aan een grondige vernieuwing. De organisatie van het concert is in handen van de Jeugdraad.

Inmiddels is de band aan het repeteren. Bijna alle muzikanten van toen staan straks op het podium. Marcella de Kruif, Peter Mantel, Willeke van de Lagemaat, Marit Imminkhuizen, John Hardeman, Linda de Kruif, Ferdi van Keulen, Inge Margo de Bart en Gideon de Kruif spelen en zingen mee. 

290