Hervormd Woudenberg

5G Weekend 2019

Zeventig jongeren die een volledig weekend bezig zijn met hun geloof en onze God! Prachtig! Van 18 t/m 21 oktober was het zover.
Vanuit 5 gemeenten kwamen jongeren bijeen in het Woldhuis in Apeldoorn.
Het programma? Bijbelstudie, samen zingen voor de Heer en fun! We kijken met z’n allen terug op een mooi, leerzaam, gezellig en gezegend weekend. Zo heb je ze niet vaak.
Het thema was De Wedloop.
We dachten na over het Bijbelboek Hebreeën, specifiek over het 12e hoofdstuk vers 1 en 2.
Wat maakt het lastig om je wedloop te lopen? En hoe kan je elkaar daar in helpen? En belangrijker nog: hoe helpt God je daarin?
En de fun: elke avond (en nacht) een kampvuur, leuke spellen doen, zwemmen en buitenactiviteiten (zoals klimmen of een zeskamp).
We willen u vragen om voor de jongeren te bidden. In de vele gesprekken is het duidelijk geworden dat er nog veel strijd is in dit aardse leven bij de jongeren.
Om in het thema te spreken: er is nog veel wat de wedloop zwaar maakt. We waren als leiding collectief onder de indruk van wat de jongeren (niet allemaal natuurlijk, maar teveel) op hun af zien komen.
Ons gebed is: houdt ze bij God. Is dit uw gebed ook?
We hebben veel gezongen met elkaar onder begeleiding van onze eigen muziekgroep! Top!
Wilt u een klein beetje de sfeer proeven? Zoek op Spotify of Youtube maar op “5G Weekend” en dan treft u een afspeellijst met de gezongen nummers aan.

Op 24 november hopen we een reünie te organiseren

Groeten van de leiding – vanuit Woudenberg: Jaap, Alyanne en Tom

558