Parkeren rond de kerk

Het college heeft helaas opnieuw klachten gekregen over het parkeergedrag van kerkgangers. Nu de herfst weer is begonnen en op regenachtige zondagen veel mensen met de auto naar de kerk komen, is het belangrijk dat we een par afspraken maken over het parkeren.

Het college verzoekt u vriendelijk, maar dringend om in de Middenstraat uitsluitend te parkeren op een officiële parkeerplaats en niet voor de ingang van aanwonenden en bedrijven en evenmin half op het trottoir. Ook in de Schoutstraat is maar beperkt ruimte door de bocht ter hoogte van de Hogendorplaan. Wij gaan ervan uit dat u hier rekening mee zult houden.

Er is echt ruim voldoende parkeergelegenheid bij de Jumbo en anders nog op Kostverloren. Dat is maar een paar honderd meter lopen. Mocht dat voor iemand te veel moeite zijn, dan horen wij dat graag!