Kerktuin

Openstelling kerktuin
Ons dorp ontvangt in de zomermaanden veel toeristen die op de camping verblijven. Ook in de kerkdiensten mogen we regelmatig gasten ontmoeten. De vraag is gesteld of wij als kerkelijke gemeente ook doordeweeks iets van onze gastvrijheid kunnen laten zien door de kerktuin open te stellen. In overleg met de AK hebben wij daarom besloten om bij wijze van proef de komende maanden de hekken open te zetten voor wandelaars die de kerk van dichterbij willen bekijken. Wij hopen dat bezoekers op deze manier ook een stimulans krijgen om op zondag de kerk ook van binnen te bezoeken door een dienst bij te wonen.
Wij zullen deze proef na verloop van tijd beoordelen. Mocht blijken dat de openstelling van de kerktuin leidt tot overlast voor kosters en gemeenteleden dan zullen we ons hierover opnieuw moeten beraden.