Zomerzangavond

Tweede  Zomerzangavond

De Tweede Zomerzangavond van dit jaar 2018 vindt plaats op woensdag 15 augustus 2018 om 19.30 uur in onze Dorpskerk.

Het thema voor deze avond is ‘Zingen van mijn Heiland’. We gaan zingen onder leiding van de jonge organist Hugo van der Meij; vorig jaar hebben we ook al van zijn spel kunnen genieten. Tevens is de bekende trompettist Pascal van der Velde aanwezig om verschillende liederen met de trompet te begeleiden. Ook zullen Hugo en Pascal enkele improvisaties verzorgen.

De verbindende teksten voor deze avond worden verzorgd door onze oud-predikant, ds. M. Messemaker uit Nijkerk.

We zien uit naar een heerlijke avond in de kerk, met velen uit Woudenberg en daarbuiten! Na de dienst is het napraten en wat drinken in de kerktuin.

Allen hartelijk welkom!