Hervormd Woudenberg

Zomerfeest Next

In augustus werd Zomerfeest NEXT georganiseerd. In een tent in ‘Het Groene Woud’ hebben we contacten gelegd tussen de inwoners van Woudenberg en onze Hervormde Gemeente, waarbij we de liefde van God mochten delen.

Tal van activiteiten zijn voor jong en oud georganiseerd. Zo begonnen we dinsdagmiddag met ongeveer 100 kinderen aan het bouwen van hutten. Ook tijdens andere activiteiten hebben we veel kinderen ontmoet. Bijzonder blijft het traditionele Vrouwen verwenontbijt, waarbij zo’n 60 vrouwen met elkaar in gesprek gingen, een workshop volgden en stil stonden bij het Bijbelse thema. Tijdens de mannenavond was met name het persoonlijke contact wat de avond bijzonder maakte. Op zondag hebben we liederen gezongen tot Zijn eer en luisterden we naar Gods Woord. De maaltijd nam op deze dag een speciale plaats in. Met zo’n 50 personen zaten we aan de lunchtafel en voor 200 bezoekers werden pannenkoeken gebakken.

Wij willen een ieder die heeft meegeholpen, op welke manier dan ook, hartelijk bedanken voor de hulp, de belangstelling en het gebed. We kijken terug op een mooie week met emotionele en indrukwekkende momenten.

Wilt u volgend jaar meer actief bezig zijn met dit project, laat het ons dan weten en stuur een e-mail naar zomerfeestwoudenberg@gmail.com. Uw hulp is meer dan welkom!

329