Hervormd Woudenberg

Zomerfeest Next

Van dinsdag 21 tot en met zondag 26 augustus 2018
vindt u opnieuw de tent van Zomerfeest NEXT in het Groene Woud. Een evangelisatieproject waarbij we, naast het leggen van contacten tussen bewoners en onze Hervormde Gemeente, ook Gods liefde willen laten zien.

Zomerfeest NEXT staat voor gezelligheid, ontmoeting, muziek, creativiteit, sportiviteit, geloof en plezier. Tijdens de verschillende programmaonderdelen merken we hoe groot de behoefte is naar een luisterend oor, een bemoediging of een moment van ontmoeting.

Het gevarieerde programma begint op dinsdagmiddag voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar met het bouwen van mooie hutten. Verder zijn er voor hen o.a. de SNO jeugdspelen en een doen en ontdekmiddag. Voor de zevende keer zal op zaterdag de Vrouwen Verwendag zijn. Voor de jongeren is er de FIFA competitie of de meiden verwenavond. We hebben dit jaar een geheel nieuwe Escaperoom op zaterdagavond. Voor het hele gezin zijn er ontmoetingen tijdens de maaltijden en op zondag tijdens de tentdienst en de sing-in! Er zijn nog veel meer activiteiten; kijk voor het gehele programma op www.zomerfeestnext.nl

Deelname aan de activiteiten is kosteloos. Wel is inschrijving voor de meeste activiteiten verplicht. Kom gezellig naar Zomerfeest NEXT!

We willen gelijk van de gelegenheid gebruik maken om iedereen, die naar aanleiding van onze oproep, zich als vrijwilliger heeft opgegeven heel hartelijk te bedanken. Erg fijn dat we zoveel aanmeldingen ontvingen.

Wij willen u vragen om ons tijdens de voorbereiding, maar ook tijdens het evenement te ondersteunen met uw gebed. Zomerfeest NEXT mogen wij in Zijn handen neerleggen. Wilt u tevens als gemeentelid nadenken over wie u uitnodigt of meeneemt naar een activiteit?

Meer informatie of contactgegevens over Zomerfeest NEXT vindt u op www.zomerfeestnext.nl

Hopelijk tot ziens in onze tent!
Team Zomerfeest NEXT

329