Hervormd Woudenberg

Zomerfeest Next

Van woensdag 28 augustus tot en met zondag 1 september 2019
vindt u opnieuw de tent van Zomerfeest NEXT in het Groene Woud. Een evangelisatieproject waarbij we, naast het leggen van contacten tussen bewoners en onze Hervormde Gemeente, ook Gods liefde willen laten zien. Zomerfeest NEXT staat voor gezelligheid, ontmoeting, muziek, creativiteit, sportiviteit, geloof en plezier. Tijdens de verschillende programmaonderdelen merken we hoe groot de behoefte is aan een luisterend oor, een bemoediging of een moment van ontmoeting.
Het gevarieerde programma begint op woensdagmiddag voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar met het bouwen van mooie hutten. Verder zijn er voor hen o.a. workshops en een kleedjesmarkt. Voor de achtste keer zal op zaterdag de vrouwen-verwen-dag zijn. We hebben dit jaar voor de jongeren een workshop streetdance op zaterdagavond. Verder kunnen zij natuurlijk ook deelnemen aan de FIFA competitie of de meiden-verwenavond. Voor het hele gezin zijn er ontmoetingen tijdens de maaltijden en op zondag tijdens de tentdienst en de sing-in! Er zijn nog veel meer activiteiten; kijk voor het gehele programma op www.zomerfeestnext.nl  Deelname aan de activiteiten is kosteloos. Wel is inschrijving voor de meeste activiteiten verplicht. Kom gezellig naar Zomerfeest NEXT!

Wij willen u vragen om ons tijdens de voorbereiding, maar ook tijdens het evenement te ondersteunen met uw gebed. Zomerfeest NEXT mogen wij in Zijn handen neerleggen.
Wilt u tevens als gemeentelid nadenken over wie u uitnodigt of meeneemt naar een activiteit?

Meer informatie of contactgegevens over Zomerfeest NEXT vindt u op www.zomerfeestnext.nl

329