Hervormd Woudenberg

Volkskerstzang

Volkskerstzang Woudenberg 2018
De traditionele Volkskerstzang in Woudenberg vindt dit jaar plaats op maandagavond 24 december 2018. En zoals ieder jaar in een sfeervol ingerichte Sporthal ‘De Camp’ (De Bosrand) te Woudenberg.
Het plaatselijke Harmoniegezelschap Fidelio verleent haar medewerking, onder leiding van Michiel van Vliet. Daarnaast zal het Veenendaals Christelijk Mannenkoor onder leiding van Roelof van Middendorp veel kerstliederen ten gehore brengen, waarin zij op de vleugel worden begeleid door Jan Hendrik van Schothorst.  Het kerstevangelie zal traditiegetrouw worden gelezen door burgemeester Cnossen. Ds. A.D.J. Wessels draagt zorg voor de kerstmeditatie. 
Het voorprogramma start om 19.00 uur en het hoofdprogramma om 19.30 uur.  De zaal is open om half zeven.
Iedereen heel hartelijk welkom!

Helpers gevraagd:
Het lijkt nog even weg, maar de Commissie Volkskerstzang is al volop bezig om de traditionele Volkskerstzang (dit jaar op maandag 24 december) voor te bereiden. Wie is bereid om die dag (maandag 24 december) tijdens de ochtend mee te helpen met het inrichten van Sporthal ‘De Camp’? Graag uw/jouw aanmelding bij evangelisatieouderling Marius-Jan Breugem, j.p.m.breugem@hervormdwoudenberg.nl

Technische medewerkers Volkskerstzang gevraagd:
Oók zoeken we nog een aantal technische mensen die op maandagmiddag 24 december 2018 willen helpen om licht en geluid op te bouwen in Sporthal 'De Camp'.
Graag uw/jouw aanmelding bij Remco Rademaker: rrad@live.nl

272