Hervormd Woudenberg

Vakantiebijbelweek 2018


Help je mee?
We kunnen jouw hulp goed gebruiken tijdens de Vakantie Bijbel Week. Er zijn ongeveer 80 vrijwilligers per dag nodig om de blijde boodschap van het Evangelie te delen met de kinderen.

De Vakantie Bijbel Week is op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 augustus. Vrijwilligers worden om 09.00 uur in de tent verwacht tot uiterlijk 12.30 uur.

Het is fijn als je alle drie de dagen kunt helpen want dan hebben de kinderen elke dag dezelfde juf of meester. Lukt dat niet? Weet dan dat je ook voor een of twee ochtenden welkom bent. Meehelpen mag als je minimaal 13 jaar bent. Voor kinderen die nog niet naar de Vakantie Bijbel Week gaan is er kinderoppas aanwezig.

Ga naar de website www.zomerfeestwoudenberg.nl om jezelf aan te melden als vrijwilliger. Hier kun je aangeven bij welke groep je wilt helpen en op welke dag(en).


Medewerkers-avond
Het is belangrijk dat we goed voorbereid aan de Vakantie Bijbel Week beginnen. Daarom organiseren we maandagavond 20 augustus een medewerkers-avond. Je maakt deze avond kennis met het thema, de Bijbelverhalen en de knutselwerkjes. Vanaf 19.45 uur is er inloop en om 20.00 uur beginnen we. Welkom!  Mochten er nog vragen zijn stuur dan even een mailtje naar zomerfeestvbw@hotmail.com of schiet een van ons aan.

Met hartelijke groet,
Petra de Voogd, Bariënne Imminkhuizen, Joanne Kalle, Loïse Spaanderman, Nathalie van Elst, Tonny van Keulen, Jan van Bentum, Willemieke Mulder en Jacolien Pul

271