Hervormd Woudenberg

Vakantie Bijbel Week 2022

Terugblik Vakantie Bijbel Week 2022
We hebben ontzettend mooie dagen gehad met de kinderen tijdens de Vakantie Bijbel Week. Er waren de eerste dag 270 kinderen, ongeveer 10% hiervan is randkerkelijk. Voor deze kinderen komt er nog een vervolg in de schoolvakanties. Ook was er een groep Oekraïense kinderen aanwezig, zij hebben er eveneens van genoten.
Het thema 'Koninklijk' kwam tot uiting in het leven van Jozef. De boodschap was God regeerde in het leven van Jozef, Hij regeert ook in het leven van ons. Alles wat er in ons leven gebeurt komt uit Gods Hand.
De Bijbeltekst die we hebben geleerd is:
Psalm 95:3 “Want de HEERE is een groot God, ja, een Koning boven alle goden.” 
Er was een speurtocht, er werd geknutseld en buiten allerlei spelletjes gedaan. Ook is er veel gezongen.
Het lied wat centraal stond was: “Jozef had een jas”

Groep 7 en 8 hebben twee avonden veel plezier met elkaar gehad. Ongeveer 50 kinderen hebben ook nagedacht over het leven van Jozef en hebben daarna sportieve activiteiten gedaan. De tweede avond was er zelfs een waterglijbaan.

Het goede doel dit jaar was Cycle for hope. Een van de teamleden gaat op 10 september fietsen voor stichting de Hoop. Hier hebben we € 243,40 voor opgehaald.

Tijdens de afsluitavond lieten de kinderen aan hun ouders en bekenden horen wat ze allemaal geleerd hadden. Koning Pimpernel en Koningin Annabel kwamen ook nog kijken, zij verzorgden iedere dag een toneelstukje.

Tijdens de afsluitdiensten in beiden kerken mochten we Hem danken voor de prachtige week die we met elkaar hebben gehad!

Hartelijke groet, Het VBW-team

Voor meer nieuws, volg ons op Facebook en Instagram.

 Facebook

 Instagram

271