Hervormd Woudenberg

Evangelisatiepost Hoorn

Contactblad Evangelisatiewerk Hoorn
Het contactblad van de Evangelisatiepost Het Lichtbaken te Hoorn is onlangs verschenen. Een aantal exemplaren ligt in de kerkportalen voor u gereed om mee te nemen. Doe dit gerust. Mogen wij u ook blijvend vragen voor een financiële bijdrage voor dit belangrijke werk in Hoorn?

 

Leidinggevenden gevraagd
Evangelisatiepost Het Lichtbaken is al jaren ‘een baken’ in de Noord-Hollandse stad Hoorn. Een van de activiteiten van de post is ook het verzorgen van kinderactiviteiten, onder meer in de vorm van een Kinderclub. De Evangelisatiepost is heel dankbaar dat toch heel wat kinderen uit Hoorn deze Kinderclub bezoeken, en daarmee in aanraking komen met de Bijbel; iets wat zij thuis niet meekrijgen. Deze Kinderclub is voor kinderen van 4-12 jaar, waarvan de meeste kinderen zijn tussen de 6 en 9 jaar.

Met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 (met ingang van DV september 2021) zijn we dringend op zoek naar nieuwe leidinggevenden voor deze Kinderclub. We zoeken enkele personen die bereid zijn om eenmaal per 6 weken daarvoor naar Hoorn te willen komen.

Wellicht wilt u/jij nog wat informatie hebben. Neem dan contact op met Elise de Koning. 06-41280755 of elisedekoning@live.nl
Uw/jouw aanmelding kunt u/jij dan ook aan Elise doorgeven.

We vertrouwen erop dat een aantal gemeenteleden vanuit de steunende gemeenten zich bereid zullen verklaren om mee te werken aan dit stukje evangelisatiewerk in Hoorn.

427