Hervormd Woudenberg

Dabar

DABAR 2018 van 14 juli t/m 25 augustus

Commissie:
Voorzitter: Esther van der Hart
tel. 06-44520007
email: joostenesthervanderhart@gmail.com

Penningmeester: Wietse Vermeulen
tel. 06-42039004 

Secretaresse: Agnes Blok
tel.  033-3000918,
email: janenagnesblok@yahoo.com


5Gemeenten-jongeren (18+ m/v) geef je zomervakantie inhoud!
Stel je even voor: een vlog over hoogtepunten van jouw zomervakantie in 2018. Beelden van een volleybaltoernooi, een te gekke kinderclub, een zonnige vossenjacht; flarden van een gezellige bingo-avond, een gesprek op de late avond bij het kampvuur en een ontmoeting met een jongen die je heeft gevraagd met hem uit de Bijbel te lezen. Het filmpje sluit af met een serie shots van je teamleden, de jongeren met wie je twee weken twenty-four seven hebt opgetrokken. Zou jij dit kunnen zijn, geniet jij van contacten te leggen en je geloof te delen met anderen? Geef je dan op voor twee weken Dabar op Dabarcamping Laag Kanje in Maarn/Woudenberg. 
Dabar is evangelisatie- en recreatiewerk op een camping in Nederland. Met een 6-8 team leeftijdsgenoten organiseer jij recreatieactiviteiten voor kids, jeugd en volwassenen. Door samen te vieren en te leven op de camping getuig je in woord en daad van Gods liefde naar mensen die God (nog) niet kennen. Het zijn één of twee intensieve weken waarin je mag uitdelen en mag zien hoe God werkt in het leven van campinggasten. En de ervaring leert, dat het ook tot zegen is van jezelf. Wil je weten hoe de ervaring uit onze gemeente zijn? Lees het interview onder Evangelisatie op onze site van www.hervormdwoudenberg.nl


Campingpastors gezocht! (m/v)
Wil jij komende zomer beschikbaar zijn voor de campinggasten? Een luisterend oor bieden aan volwassenen en ouderen op de camping, meedenken bij levens- en geloofsvragen? Overweeg dan om campingpastor te worden!
Als campingpastor (25+) woon je twee weken op de camping en deel je het dagelijks leven met campinggasten. Je bent voor hen gemakkelijk toegankelijk, bereid om te luisteren naar hun verhalen en problemen en waar mogelijk deel je iets van het evangelie met hen. Je werkt samen met het Dabarteam. De activiteiten die zij organiseren kunnen voor jou een middel zijn om in contact te komen met campinggasten. Op sommige campings is het ook mogelijk om zondags een laagdrempelige samenkomst te leiden. Veel campingpastors gaan samen met hun gezin naar de camping, maar het is ook mogelijk om je alleen aan te melden. 
Meer weten en/of aanmelden?
Neem bij interesse contact met ons op via woudenbergdabar@gmail.com en/of kijk op www.izb.nl/dabar/.
Bij aanmelding kun je aangeven welke periode je voorkeur heeft. 
Meld je aan en beleef Dabar!

496