Hervormd Woudenberg

Winterfair 2020

Elk jaar wordt in het najaar de winterfair georganiseerd, waarbij de opbrengst gaat naar onze projecten bij GZB (Thomas en Coby Roest), IZB (missionaire gemeente Hebron) en Kom & Zie.

Ondanks Corona hebben we als commissie het voornemen om ook dit jaar een winterfair te organiseren. Wel compleet anders dan voorgaande jaren, want de regels van het RIVM die op dat moment gelden, zullen nageleefd moeten worden. We willen gaan werken met een boodschappenlijst, waarbij de bestelde waar op een vooraf aangegeven tijdvlak tijdens de winterfair opgehaald kan worden. Voor oudere mensen denken we aan een brengservice. Het zal dus ongeveer zo gaan: vooraf bestellen, tijdvlak ophalen aangeven, ophalen op de dag en weer coronavrij Eben Haëzer verlaten. Uiteraard zullen we de plannen nog voorleggen aan het College van Kerkrentmeesters en als zij akkoord gaan dan hopen we zaterdag 21 november de winterfair te houden. Noteer deze datum alvast!

Ook het dienstenboekje zal dit jaar weer uitgegeven worden. Wel volledig digitaal via verschillende social media. U kunt vanaf nu uw diensten aanleveren. Dit kan tot en met 12 oktober aanstaande, door uw dienst te mailen naar dienstenboekje@gmail.com. Uiteraard moeten de diensten voldoen aan de coronarichtlijnen, dus hiervoor vragen we enige creativiteit van uw kant. Laat u niet weerhouden massaal diensten in te leveren. Het is een unieke mogelijkheid om op kleine schaal gemeente-zijn invulling te geven en bij te dragen aan de goede doelen.

Wij als commissie hopen op veel aanbod voor het dienstenboekje en straks veel bestellingen, zodat we ondanks corona toch een mooi bedrag ophalen. De doelen die we steunen kunnen onze bijdrage nu zeker zeer goed gebruiken. Dus vergeet niet uw diensten aan te bieden voor 12 oktober aanstaande en iets later uw bestelling. Latere berichtgeving volgt.

380