Hervormd Woudenberg

Winterfair 2018

Zaterdag 17 november worden de zomerwielen weer gewisseld voor de winterbanden. U bent van harte welkom tussen 7.00 en 12.00 uur in de werkplaats van Wolfswinkel  Haarweg 19 in Maarsbergen. Uw vrijwillige bijdrage zal ook dit jaar weer voor de winterfairdoelen zijn.

Voor meer informatie: 0627024204Op vrijdag 16 november wordt de winterfair gehouden, deze begint om 14.30 uur en duurt tot 20.30 uur en wordt gehouden in Eben-Haëzer. De opbrengst is net als andere jaren bestemd voor IZB te weten project Hebron, GZB voor project van Thomas en Coby Roest, beide projecten krijgen 40% van de opbrengst, de resterende 20% is bestemd voor het Kom & Zie project. De opzet is gelijk aan die van voorgaande jaren, de invulling is hier en daar wat gewijzigd.
Als u komt, dan kunt u zelf zien wat er veranderd is.
U mag natuurlijk ook komen om mee te helpen en zo ook een steentje bijdragen.
Het dienstenboekje, dat vorige week is uitgereikt is ook een onderdeel van de winterfair, hierin vindt u meer informatie over wat er zoal te doen is op de winterfair en kunt u inschrijven voor de verschillende diensten.
Nieuw is de boekenkraam, maar daar zijn natuurlijk wel boeken voor nodig, deze kunt u donderdag 14 november inleveren bij Eben-Haëzer tussen 10.00 uur en 11.00 uur.
Mogen we op uw komst rekenen? 
Namens de winterfaircommissie

Onderstaand staat niet goed in het dienstenboekje; hieronder de juiste tekst.

't Is je Gegund-Diner

Voor de derde keer zal het ’t Is je Gegund-Diner worden georganiseerd! Het is geweldig om gasten te verrassen met heerlijk eten, een gezellige en warme sfeer en mooie aankleding. Als Bijbelkring willen we dit graag nog een keer met elkaar doen en daarom bieden wij deze dienst opnieuw aan. Nieuwsgierig geworden? Meld u/je dan zo snel mogelijk aan, want vol is vol!

Voor wie is het ‘t Is je Gegund-Diner?
Misschien kent u of jij iemand die je een mooie avond uit gunt? Iemand die je wilt bedanken, wilt steunen, wilt aanmoedigen, wilt verrassen, etc. Dan is dit de kans om de ander in het zonnetje te zetten! U/jij kunt samen met de ander naar dit diner komen of deze avond aan een ander cadeau geven. Daarnaast gunnen wij iedereen dit diner! Daarom is dit een uitnodiging aan iedereen die dit leest.

Bij dit 't Is je Gegund-Diner kunt u of jij genieten van een heerlijke maaltijd en op een ontspannen manier elkaar ontmoeten, daarnaast steunt u/jij hiermee anderen in nood.

Kosten
€ 20,- per persoon

Geeft u het diner aan iemand cadeau? Dan kunt u voor diegene een cadeaubon bij ons bestellen.

Wij zullen een zo hoog mogelijke opbrengst aan de goede doelen schenken.

Waar?
Voor deze avond zal Eben Haëzer dienst doen als prachtig restaurant, met vriendelijke bediening, een verrassende menukaart en wordt er met liefde gekookt.
Adres: Schoutstraat 8A in Woudenberg.

Wanneer?
Zaterdag 19 januari 2019
Inloop vanaf 18.30 uur, start diner om 19.00 uur

Aanmelden:

Aanmelden kan via gerlindevandelagemaat@hotmail.com of 06-22182361

Graag voor 1 december 2018
Mocht u/jij speciale wensen hebben wat betreft een dieet of allergie dan willen wij hiermee zoveel mogelijk rekening houden. Graag hierover vooraf contact opnemen.

Wie organiseren dit diner en waarom?

Als Bijbelkring zijn wij twee jaar geleden op dit idee gekomen naar aanleiding van het boekje wat wij behandelden “Eten met Jezus”. Een maaltijd is een mooi middel om mensen te ontmoeten en met elkaar te verbinden. Iedereen is van harte welkom.

Namens onze Bijbelkring, Yvonne Dijkhof, Daniëlle Janse en Gerlinde Lokhorst


380