Startdag 2021

18 September Startdag winterwerk 2021
Op deze dag starten we gezamenlijk het winterwerk van het seizoen ’21-’22. De gebruikelijke en gezamenlijke opening in Eben-Haëzer komt dit keer te vervallen.
Alle activiteiten starten op een eigen locatie rondom de kerk, na aanmelding via de website kunt u op de startdag dus meteen naar de aangegeven locatie komen.

Fietsroutes:
Bekijk/download hier de fietsroute van de fietstocht van 20 km
Bekijk/download hier de fietsroute van de E-biketocht van 25 km

Liturgie:
Bekijk/download hier de liturgie van het concert

Starttijd 14:45u

• Sport en spel 11- in de Camp 4-11jaar, 14:30-14:45 kunnen de kinderen gebracht worden en om 15:45-16:00u opgehaald worden.
  • Laser gamen 11+ bij omgeving Henschotermeer buiten! we verzamelen op hoek Griftdijk/John. F. Kennedylaan, en we gaan op de fiets.
  • Workshop ‘kleding genoeg?!’ in de grote zaal Eben-Haëzer
    Kleding, voor de ene vrouw een bron van vreugde, voor de ander een noodzakelijk kwaad. Hoe jij er ook in staat, je ontkomt er niet aan een keuze te maken. Hoe bepaal je wat bij je past en hoe voorkom je dat je ‘een kast vol hebt, maar niets om aan te trekken’? Carolien Luitjes is kleur- en stijladviseur en deelt tijdens de workshop leuke en handige tips over kleding. Daarna gaan we kleding ruilen.
    Hoe werkt het?
    Je neemt 1 of 2 kledingstukken mee en een accessoire (zoals een ketting, tas of een armband); items uit jouw kast die je niet (meer) aantrekt of gebruikt. Voorwaarde is dat de items heel en schoon moeten zijn. Wat zou het leuk zijn als een ander dat wat jij nooit aantrekt goed kan gebruiken en als jij een kledingstuk of accessoire van de ander mee naar huis neemt, waar jij plezier van hebt.
  • Fietstocht door de omgeving ca. 20km. Vertrekken vanaf de Camp.
  • Fietstocht E-bike door de omgeving ca. 25km Vertrekken vanaf de Camp.
  • Wandelroute door bos en buitengebied, ongeveer 1 uur, verzamelpunt bij de Camp.
  • Mountainbiken 16+ Wil je dit seizoen lekker sportief beginnen dan is dit een fantastische uitdaging, iedereen met een mountainbike kan meedoen. We starten op de parkeerplaats bij de kerk (rond 16:15u verwachten we terug te zijn).

15:00-15:50u

• Concert in de kerk met muziek, zang en samenzang. Vol=vol.

19:30u

• Volleybaltoernooi in de Camp, we verwachten veel aanmeldingen dus maak alvast teams en geef je op! Deze activiteit duurt tot 22:00uur.
  • Online-Quiz via de live stream van de kerk, er zijn 2 prijzen te winnen, iedereen kan meedoen! 19:30u +/-45minuten

Aanmelden kan tot 13 september 22:00u via het aanmeldformulier of via de e-mail naar startdag@hervormdwoudenberg.nl.

Deelname op eigen risico