Hervormd Woudenberg

Op DV zaterdag 14 april is er weer een mannenontbijt. Te gast hoopt te zijn: dr. M van Campen. Het onderwerp zal zijn: 'Het eeuwige Leven'.
 
Iedere zondagmiddag- of avond horen we het de dominee aan het einde van de geloofsbelijdenis voorlezen: 'en wij geloven een eeuwig leven'. De afgelopen decennia heeft de wereld afgerekend met dat eeuwige leven. Na de dood is er niets, zegt men dan (tenzij er iemand overleden is, dan wil men nog wel eens bijgelovige uitspraken doen). Maar welke plaats neemt het in ons leven in? Hoe belangrijk is het voor ons? Of zijn we zo druk met het hier en nu, dat het toekomende er bij in schiet? Wat zegt de Bijbel over het eeuwige leven? In welk perspectief zet het Woord het eeuwige leven?
 
Het is alweer het laatste mannenontbijt van het seizoen. Dus voor de zomer nog een keer in alle rust bij elkaar komen om naar Woord en elkaar te luisteren. 
 
Zaterdag 14 april dus. Vanaf 8:30 in de stal van familie Van de Lagemaat aan de Zeisterweg 53. Opgeven kan t/m DV woensdag 11 april bij Bert van Dijk via mannenontbijt.wberg@gmail.com (graag doen ivm de aankoop van eten). Van harte welkom!
 
Hartelijke groet,
 
Bert van Dijk

445