Hervormd Woudenberg

Woensdagmiddagclub

Op woensdagmiddag verveel jij je geen moment. Tenminste, als het woensdag- middagclub is. Deze club is voor de basis- schoolgroepen 3-4 en 5-6. De begintijd is iets verlaat omdat veel kinderen nu een continuerooster hebben. We starten om 14.15 uur en sluiten om 15.45 af.

Nu wil je vast weten wie wij zijn en wat we doen. We zijn met vier m/v leiding en gemiddeld 20 kinderen. We beginnen met zingen uit “OpToonhoogte”. Luisteren naar een verhaal uit de Bijbel en praten daar nog eventjes over na. Natuurlijk is er ook wat te drinken en iets lekkers om daarna met elkaar te gaan knutselen. Ook gaan we wel eens met elkaar naar het bos of houden we een leuke spelletjesmiddag. Voor maar 0,50 per keer heb je een leuke en gezellige middag. De tijd is altijd zo voorbij.

Heb je zin om te komen? We zien je graag en natuurlijk mag je vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Oók als ze geen lid zijn van onze kerk. Graag zelfs!

Tot ziens op de clubmid- dag op 9 januari.
Wij gaan naar de Moriahoeve in Scherpenzeel om samen met de bewoners spelletjes te doen en zo een beetje van onze tijd te geven aan onze naaste. Wij verzamelen om 14.15 uur bij Eben-Haëzer en hier mag je om 15.45 uur opgehaald worden. Wij kijken ernaar uit om jullie weer te zien!

Hartelijke groet, Annet, Dicky, Gijsbert, Hanneke en Ineke.


Data voor 2019:
Groep 3+4
9 januari; 6 februari; 6 maart; 10 april

Groep 5+6
16 januari; 20 februari; 20 maart; 17 april

283