Hervormd Woudenberg

Jeugdkamp 2024

Welkom op de pagina van het Jeugdkamp van de Hervormde Gemeente Woudenberg. Op deze pagina vind je alle informatie over het kamp en hoe jij je kan aanmelden!

Waarom?
Met het jeugdkamp willen wij voor de jeugd en jongeren uit onze gemeente een gezamenlijke start van het winterwerk realiseren. Met als doel om de onderlinge band tussen de jeugd en jongeren te versterken, zowel op sociaal vlak als op geloofsgebied. Daarnaast willen we de jongeren van onze gemeente ook nadrukkelijk verantwoordelijkheden geven tijdens dit weekend, zodat het voor hen als opstapje kan dienen om in te groeien in taken binnen de gemeente.

Praktische informatie
Wanneer:
Vrijdagmiddag 6 september 17:30 tot de afsluitende morgendienst in de Oosterpoort op zondag 8 september.

Wie:
Groep 3 t/m 8 van de basisschool van vrijdag 17:30 – zaterdag 19:00 (1 nacht).
Middelbare scholieren t/m de 4e klas van vrijdag 17:30 – zondag de morgendienst in de Oosterpoort(2 nachten).

Waar:
Kampeerboerderij ’t Boerenerf, De Heygraeff 15, Woudenberg.

Kosten:
Basisschool (1 nacht) - € 15
Middelbare scholieren t/m 4e klas (2 nachten) – € 25
Leiding Jeugdvereniging – vrij van kosten

Thema:
Het thema voor het jeugdkamp is: De Boerderij
 

Het Jeugdkamp is dus voor iedereen van Groep 3 t/m de 4e van de middelbare school. Het gaat om de groep of klas waarin je na de zomervakantie start. Het weekend eindigt op zondag 8 september, maar dit betekent niet dat wij die dag de kamplocatie gaan schoonmaken en iedereen met een grote waszak thuiskomt. Op zondag zullen we in schone kleren op de fiets naar de morgendienst in de Oosterpoort vertrekken en daar aansluiten bij alle kinderen van groep 3 t/m 8, die uiteraard ook welkom zijn bij deze afsluitingsdienst. De schoonmaak en het ophalen van de spullen zal op maandagochtend plaatsvinden. Deze spullen kunnen dan worden afgehaald in Eben-Haëzer.

Tijdens het weekend zijn we samen weg en ‘weg uit Woudenberg’, het is dus niet de bedoeling dat je tijdens het weekend even een paar uur weg gaat om deel te nemen aan een andere activiteit. Een verjaardagsfeestje, voetbal- of korfbalwedstrijd etc., deze kan je echt wel één keer missen.

Alle verdere informatie over wat je precies mee moet nemen ontvang je na je aanmelding per mail. We zullen dit naar verwachting ergens in mei mailen.

Organisatie en leiding
De organisatie en leiding van het jeugdkamp is zoveel mogelijk in handen van onze Jeugdvereniging. Maar uiteraard zullen wij u als ouders ook niet vergeten, er zal van alles rondom het weekend geregeld moeten worden en daarbij zetten we ook graag uw hulp in. Houdt de kerk-app en de Kerkbode in de gaten voor onze hulpvragen. Ben je JV-lid en vind jij het leuk om mee te gaan als leiding? Welkom en schrijf je in! Dit kan via hetzelfde formulier.

Sponsoring en shirts
Voor iedere deelnemer van het kamp willen we een shirt laten bedrukken.
Op dit shirt komt je naam, het logo van het jeugdkamp en achterop hebben we ruimte voor sponsoren. We zijn nog op zoek naar lokale ondernemers die het leuk zouden vinden als hun naam prijkt achterop het shirt van ca. 180 kinderen en jongeren uit onze gemeente. We komen nog in de lucht, maar ben jij als ondernemer enthousiast stuur gerust een mailtje naar onze commissie (zie onderaan).

Aanmelden
Er is plek voor ongeveer 180 deelnemers, dus wees er snel bij!
Deelname is op volgorde van aanmelding.

Ik meld mij aan voor het JEUGDKAMP 2024

 

 

Heb je vragen over het Jeugdkamp?
Stuur even een mailtje naar jeugdkamphvwoudenberg@gmail.com

Wil je tussentijds op de hoogte blijven van alle voorbereidingen check de socials:
                                            
@jeugdkamphv_woudenberg            @jeugdkamphvwoudenberg

 

Groetjes en hopelijk tot in september!
Ilona van Milligen
Marit Kok
Mathijs Legemaat
Rozemarijn de Zwarte
Petra de Voogd
Jaap van Dam (jr.)

640