Hervormd Woudenberg

Lentefair 2018: zaterdag 2 juni op de Slappedel 8!

Op zaterdag 2 juni is de Lentefair bij de familie Van der Wind (Slappedel). Van 10.00-15.00 uur is er weer van alles te zien, kopen en beleven. Er zijn meer kramen dan vorig jaar en we hebben weer tal van nieuwe deelnemers!

Net als voorgaande jaren willen we ook dit jaar weer nette tweedehands kinderkleding verkopen. Dus heb je wat liggen? Laat het weten aan Gea Bos (06-22780070) of Ellen Kanselaar (ellenhoekerd@hotmail.com / 06-13919769). De gehele opbrengst is voor de goede doelen van de Lentefair (Kom & Zie en Horna Poton). Alles wat niet verkocht wordt, gaat eind van de dag naar de Dorcas.

Ook nieuw: de Marktplaatskraam! U (ver)koopt vast wel eens spullen via Marktplaats.nl. Wij dachten, dat kan ook op de Lentefair! Bijvoorbeeld goede en bruikbare spullen zoals: een kinderfiets, loopauto, klein meubilair, een lamp, kleine elektrische apparaten, decoratieve spullen (dus echt iets anders dan een rommelmarkt!). Was u net van plan om iets op Marktplaats te zetten of wilt u al een tijdje af van goede spullen die u niet meer gebruikt of nodig heeft? Bewaar ze voor de Lentefair. U mag, wanneer u dat wilt, zelf de prijs bepalen en een deel (max. 50 %) van de opbrengst zelf houden. Daarnaast kan er in de "marktplaatskraam" geboden worden vanaf een minimumprijs. U kunt de spullen brengen bij Henriëtte van der Linden op Zwanebloem 37 in Woudenberg. Graag vooraf laten weten via henriette.vdlinden@live.nl of 06-15531748.

Vast onderdeel zijn de kinderspellen en ook daar zijn de nodige vertrouwde en nieuwe activiteiten. Natuurlijk is er een spellen-strippenkaart waarmee je aan verschillende spelletjes kunt deelnemen.

Zin om op 2 juni te helpen in één van de kramen of bij het opbouwen en afbreken? Neem dan contact op met Cor de Snoo via C.snoo1993@kpnmail.nl!


De opbrengst is bestemd voor ons project Kom en Zie (80%) en de Slowakije-commissie (20%). Van 10.00 tot 15.00 uur bent u van harte welkom.

Voor de organisatie vragen nog enkele zaken aandacht. Allereerst doen we een beroep op ondernemers: plaats een advertentie in het programmaboekje of stel prijzen of materialen ter beschikking. Bijvoorbeeld voor verloting, verkoop bij opbod of als prijsjes bij de kinderspelen. U kunt contact opnemen met Cor de Snoo (06-51538652). Heeft u overtollige boeken? Lever ze alvast in bij Steven en Nelie van de Bosch (Henschoterlaan 47, 033-2863037). We zoeken voor diverse onderdelen nog vrijwilligers: bijvoorbeeld bij de taartverkoop, broodkraam, 2e hands kledingverkoop en enkele andere werkzaamheden.  Wilt u een handje meehelpen? Bel Cor de Snoo (06-51538652).

314