Het seniorenkoor Jubilate Deo o.l.v. Roelof van Middendorp, repeteert iedere woensdagavond van 18:00 uur tot 19:30 uur (met uitzondering van de kerst- en zomervakanties) in Eben-Haezer. Het koor zingt eenvoudig geestelijk repertoire, geeft ieder jaar een kerst en Passie-Paasconcert in de Dorpskerk en treedt verder regelmatig op in zorgcentra en verpleeghuizen. Misschien bent ook u geïnteresseerd in dit koor te zingen. Kom gerust eens vrijblijvend kennismaken tijdens een repetitie. Voor nadere informatie kunt u ook gaan naar de website van Jubilate Deo www.koorjubilatedeowoudenberg.nl of contact opnemen met de voorzitter van de werkgroep van het seniorenkoor, de heer H.W. de Smit. Tel. 033 2862594
Email: h.w.desmit@casema.nl

Groot Jubileumconcert Roelof van Middendorp 25 jaar dirigent

De bekende musicus Roelof van Middendorp is dit jaar 25 jaar dirigent. Daarom wordt er D.V. op zaterdag 26 mei een groot jubileumconcert gegeven door Roelof met al zijn 5 koren in de Oude Kerk in Barneveld.

De 5 koren van Roelof die hun medewerking verlenen zijn Zangvereniging Magnalia Dei uit Amersfoort, Christelijk mannenkoor Jubilate Deo uit Apeldoorn, Christelijke gemengde zangvereniging Jubilate Deo, seniorenkoor, uit Woudenberg, ouderenkoor Met Hart en Stem uit Ederveen en het Veenendaals Christelijk Mannenkoor.

Ds. P. Molenaar verzorgt de opening en de sluiting, de meewerkende musici zijn Gerard Harbers (orgel), Ton Burgering (vleugel), Annedien Bos (dwarsfluit) en Pier de Jong (hoorn).

Het concert begint om 19:30 uur. De kerk is open om 19:00 uur. De toegang is vrij, er wordt aan de uitgang wel gecollecteerd voor de onkosten.