Hervormd Woudenberg

Dienstenboekje

DOWNLOAD HET DIENSTENBOEKJE:

Dienstenboekje-2015.pdf

Winterfair 2015
Op vrijdag 27 november a.s. hopen we de Winterfair 2015 te houden, van 14.30 tot 20.30 uuyr..
Noteer deze datum alvast in uw agenda! De opbrengst van de Winterfair is dit jaar bestemd voor de volgende 3 doelen:
1. G.Z.B.
2. I.Z.B.
3.’Kom en Zie’ in Moldvië
Als onderdeel van de Winterfair komt dit jaar alweer de 10e editie van het Dienstenboekje uit.Voorgaande jaren is dat een groot succes geweest. Omdat dit jaar het een lustrum editie zal worden willen we iedereen extra oproepen om dit jaar op allerlei manieren hiervan gebruik te maken, zodat we er met elkaar ook een speciale uitgave van kunnen maken.Voor iedereen die nog niet precies weet hoe of wat, een korte uitleg. Het Dienstenboekje is een krantje met advertenties van en voor gemeenteleden. Daarin worden diensten gevraagd en/of aangeboden. Dat mag van alles zijn. Bijvoorbeeld huis-, tuin- en keukenklusjes, iets lekkers maken, gezamenlijke maaltijden aanbieden, oppasdiensten, een recreatieve of sportieve activiteit, enzovoort. Voor deze diensten wordt geld gevraagd dat op de dag van de Winterfair – D.V. 27 november- bijeen gezameld wordt. In overleg kan het ook later als de gevraagde of aangeboden dienst na 27 november plaats vindt. Hoe meer advertenties, des te beter! Iedereen mag meedoen en dat kan als volgt:
•    Mailen naar: dienstenboekje@gmail.com
•    Inschrijfformulier invullen en inleveren. Het inschrijf- of aanmeldformulier is tevens verkrijgbaar in de hal van Eben Haëzer of hier te downloaden.

Het inschrijfformulier mag ook worden ingeleverd bij:
Fam. J. Leeuwdrent, Oranjelaan 16, telefoon 033 – 286 4035

Vermeld bij opgave de volgende punten:
-    De aangeboden/gevraagde dienst en de prijs die ervoor betaald moet worden (inclusief eventuele onkosten)
-    Wanneer er gebruik van gemaakt kan worden.
-    Waar de aanbieder/vrager te bereiken is.

De uiterste inleverdatum voor de advertenties is maandagavond 12 oktober.
Het dienstenboekje komt uit op zondag 18 oktober.
Net als verleden jaar is er ook weer de mogelijkheid om bedrijfsadvertentie’s in het Dienstenboekje te plaatsen. Voor informatie kunt u bellen met Remco Vissink: 033-2865267 of mailen naar r.p.vissink@hetnet.nl of Florus Oskam: 033-2858007 of mailen: fam.oskam@hetnet.nl
Meer informatie over de Winterfair en het Dienstenboekje volgt in het komende kerkbodes.

Nieuwgierig wat u gemist heeft of wilt u plannen maken voor 2015? Download dan het boekje van 2014: Dienstenboekje-2014.pdf!

313