Hervormd Woudenberg

Verkoop Israëlproducten

Vanwege de coronacrisis en de sluiting van Eben Haëzer is de verkoop van Israëlproducten gestaakt. Hoewel Eben Haëzer inmiddels weer open is, willen we ons eerst bezinnen op een vervolg van de verkoop van Israëlproducten en de manier waarop.
We hebben nog verschillende soorten wijn. Deze willen we wel graag verkopen. Wanneer iemand belangstelling heeft, neem dan contact op met Adriaan Bos (033-2862918). We kunnen dan afspreken om de wijn in Eben Haëzer af te halen (uiteraard na betaling). Welkom.
Elke 1e vrijdagavond van de maand kunt u producten kopen in Eben-Haëzer.
We staan in de hal van 19.00 – 20.00 uur. 
Inmiddels hebben we al wat ervaring met de verkoop van Israëlproducten. We hebben ons assortiment wat uitgebreid. U kunt Israël steunen door producten te kopen en wellicht weer cadeau te doen. Teunie van de Berge heeft twee prachtige glas in lood gemaakte Davidsterren gemaakt. Mooie olieverfschilderijtjes van Ditta Bos, wijn, jam, kaarten, crèmes, handzeep enz. enz. Wij stallen het voor u uit in de hoop dat we regelmatig ons assortiment weer kunnen aanvullen door de verkoop ervan.
De coördinatie van de verkoop berust bij mevrouw Ria van Stuijvenberg. Voor het geval u iets wilt bestellen, is dit haar emailadres: vanstuijvenberg.ria@gmail.com
Hartelijk welkom.

541