Benefietconcert
De commissie Kerk en Israël houdt op 20 maart 2019 in de Dorpskerk een benefietconcert. Medewerkenden zijn het grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg o.l.v. Marco den Toom. Arjan Veen begeleidt het koor op orgel en piano. Rineke de Wit, zangeres, hoboïste, pianiste en nog veel meer, zal samen met Arjan Veen ook belangrijke bijdrage leveren aan dit concert. Een programma dus voor jong en oud.

Het thema is: ‘Jeruzalem, stad van vrede?!’ Gods beloften zullen in het programma hoorbaar worden.

Dank zij sponsoren kunnen we de entreeprijs laag houden, namelijk €5,00 per persoon.

De netto opbrengst zal ten goede komen aan de stichting AMCHA-Nederland. Alleen al in Israël leven er nog 190.000 overlevenden van de Holocaust. AMCHA biedt psychosociale hulp in 14 behandelcentra aan 16.000 zeer getraumatiseerde mensen. De ervaring is dat veel overlevenden bij het ouder worden steeds meer geconfronteerd worden met de verschrikkingen van de holocaust.

In een volgende kerkbode zullen wij meer informatie geven.

U/jullie krijgen voor een habbekrats een prachtig concert aangeboden en helpen bovendien deze oorlogsslachtoffers door deze avond onze gast te zijn.

Israëlkring

De Israëlkring is op 19 september weer gestart. We zijn verder gegaan met studies bij de Psalmen en zullen binnenkort een ander boek gaan behandelen. Wie wil deelnemen aan deze kring kan zich opgeven bij Adriaan Bos. Tel. 033-2862918 of adriaan.c.bos@kpnmail.nl

Commissie ‘Kerk en Israël’