Avond nummer twee dit winterseizoen om als ouders met elkaar in gesprek te gaan over opvoeden en geloven.
Van harte uitgenodigd voor dinsdagavond 23 januari van 19.30 uur – 21.00 uur in Eben-Haëzer.
Deze avond zal gaan over “Social media”.
De tieners en jongeren van wijkgemeente 2 hebben deze avond ‘catecheseverlof’ en kunnen deze extra tijd dan goed besteden aan hun dossiertoetsen in die periode. Uiteraard is de avond voor alle ouders van de gemeente!

Geloofsopvoeding kun je niet uitbesteden aan de kerk of de school, maar gebeurt vooral in de gezinnen thuis. Dat besef wordt in deze tijd - gelukkig - steeds sterker. Tegelijkertijd merken ouders dat het niet vanzelf gaat en dit horen we ook regelmatig als kerkenraad. Kunnen we elkaar hierin verder helpen?
Mooi om te melden is dat vanuit de eerste avond al een groepje ouders is gevormd, die regelmatig met elkaar verder in gesprek zullen blijven over (geloofs)opvoeding.
We hopen ook deze avond weer veel ouders uit de gemeente te ontmoeten.