27 juli 2014

3 augustus 2014

10 augustus 2014

Bekijk volledige agenda �

Zelf activiteiten van uw vereniging toevoegen? Neem contact met de agendabeheerder via agenda@hervormdwoudenberg.nl

Zomerfeest NEXT

In augustus 2014 is het feest aan de Paulus Potterlaan. Zomerfeest NEXT sluit aan op de Vakantie Bijbelweek. Kinderen, tieners, jongeren, volwassenen en ouderen zijn allemaal van harte welkom! Het wordt een week vol ontmoeting, mooie gesprekken, gezelligheid en plezier. Zomerfeest NEXT heeft als doel om als kerk naar buiten te treden en de liefde van God met heel Woudenberg te delen. We roepen u op om u heen te kijken en rand- of niet-kerkelijke familie, vrienden en buren mee ten nemen naar Zomerfeest NEXT. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met het geloof! Kijk voor het gevarieerde leuke programma en meer informatie op www.zomerfeestwoudenberg.nl.

Hervormde Gemeente Woudenberg
Schoutstraat 8a