27 juli 2014

3 augustus 2014

10 augustus 2014

Bekijk volledige agenda �

Zelf activiteiten van uw vereniging toevoegen? Neem contact met de agendabeheerder via agenda@hervormdwoudenberg.nl

Vakantiebijbelweek

Zomerfeest van de Vakantie Bijbel Week  (1)

Op zondag 13 juli werden in de ochtenddiensten flyers uitgedeeld van het Zomerfeest van de Vakantie Bijbel Week. Wij willen u vragen deze door de deur te doen bij kinderen in uw straat of wijk, die niet naar de kerk gaan of nauwelijks in aanraking kome met Gods Woord. Op deze manier hopen we zoveel mogelijk rand- en buitenkerkelijke kinderen attent te maken op de BW. En natuurlijk hopen we eind augustus zoveel mogelijk Woudenbergse basisschoolkinderen te kunnen vertellen over Gods liefde voor ons. De komende weken liggen de flyers nog in de voorportalen, dus als u er meer wilt uitdelen, kunt u ze van daar meenemen.

Omdat de tent dit jaar op de Paulus Potterlaan komt te staan, worden in deze straat en de Rembrandtlaan, de Albert Cuyplaan en het laatste gedeelte van de Vermeerlaan de flyer huis aan huis bezorgd. Deze kinderen krijgen de flyers dus sowieso door de bus.
De zomerfeest van de Vakantie Bijbel Week (2)
De werkgroep van de Vakantie Bijbel Week (VBW) organiseert elk jaar een Zomerfeest voor alle basisschoolkinderen in Woudenberg. In de laatste week van de zomervakantie staat de tent drie dagen open om met elkaar te zingen, te knutselen en te luisteren naar verhalen uit de Bijbel. Er staan ook leuke toneelstukjes op het programma. Het doel van de VBW is om door middel van dit werk kinderen de liefde van Jezus Christus mee te geven en hen kennis te laten maken met het Evangelie.
Meer en actuele informatie is te vinden op www.zomerfeestwoudenberg.nl.

Contact met de VBW-commissie kan via:
Deleana Timmer (voorzitter): tel. 033-4630883 of
E-mail: zomerfeestvbw@hotmail.com